La Campanya de Nadal de la Unió de Botiguers

La Campanya de Nadal de la Unió de Botiguers reparteix 50.000 números

  • Les persones que tinguin una butlleta premiada poden bescanviar-la a la botiga Donna Moda Íntima

La Sala de Plens va acollir l’acte de clausura de la Campanya de Nadal de la Unió de Botiguers, on es va fer entrega dels premis a les persones afortunades del sorteig. Aquesta campanya que impulsa l’entitat aconsegueix any rere any la dinamització comercial de la ciutat, i la implicació del veïnat. Enguany s’han repartit més de 50.000 números, i hi ha participat 63 botigues.

La campanya s’allarga durant tot el Nadal, fins a les portes de les rebaixes. Les persones que compraven a les botigues participants rebien una butlleta amb un número. El sorteig es fa fer durant la 39a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica. Les premiades que encara no hagin bescanviat la seva butlleta, poden adreçar-se a la a la botiga Donna Moda Íntima, en horari comercial.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, ha explicat: “Aquesta iniciativa està plenament consolidada i és un estímul important per l’èxit de la campanya comercial nadalenca. Posa en valor el comerç vicentí en l’època més important pel petit comerç”.

Segons ha explicat l’entitat comercial, el volum de vendes al desembre i fins a Reis va ser considerable, i amb projectes com aquest els comerços són capaços de retenir bona part de la clientela, fidelitzant-la i prioritzant el comerç local en comptes d’altres alternatives.

Posted in Ocupació i empresa