La Policia Local de Sant Vicenç dels Horts deté tres persones en detectar una plantació de marihuana al carrer de la Baixada del Camp de Futbol

  • La patrulla va interceptar el conductor d’una furgoneta que transportava més de 20 quilograms de cabdells i dues persones més que s’amagaven a l’explotació il·legal

La Policia Local de Sant Vicenç dels Horts va desmantellar aquest dilluns, 13 de maig, una plantació de marihuana al municipi i va detenir tres persones per un delicte contra la Salut Pública. El cos policial va rebre informació sobre l’activitat d’una furgoneta que sortia d’una nau, ubicada al carrer de la Baixada del Camp de Futbol. En arribar, els agents van interceptar el vehicle, que transportava més de 20 quilograms de cabdells de marihuana, el que va portar a la detenció del conductor. 

A continuació, la patrulla inspeccionar la nau, on va trobar diverses sales dedicades al cultiu de marihuana, i va detenir dues persones més que es trobaven amagades a l’interior. Els detinguts van ser traslladats a la Comissaria de Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Llobregat.

La Policia Local va desmantellar el 22 de febrer una altra plantació de marihuana en una nau que semblava abandonada de la carretera de Torrelles, al polígon de la Barruana.

La regidora de Seguretat Ciutadana, María Peláez, ha assenyalat: “És imprescindible mantenir la vigilància davant d’aquestes activitats il·legals que posen en perill la seguretat i la salut pública. La tasca preventiva de la Policia Local i la col·laboració ciutadana són claus per lluitar contra els delictes”.  La regidora de Seguretat ha agraït el treball professional dels agents i ha afegit: “Encoratgem a tots els veïns i veïnes a informar sobre qualsevol activitat sospitosa que pugui afectar la nostra salut”.

 

Posted in Salut i seguretat