La Policia Local deté un home com a presumpte autor de diversos incendis en contenidors de residus

  • Gràcies a la col·laboració ciutadana els agents el van poder interceptar just després de malmetre diverses bateries de brossa al carrer de Mare de Déu de Núria
  • La reposició dels recipients cremats té un cost aproximat de 25.000 euros

La Policia Local va detenir el 7 de juny un home de 53 anys com a presumpte autor de diversos incendis en contenidors. Els fets van passar a primera hora de la tarda, als carrers de Barcelona i de Mare de Déu de Núria, quan veïns i veïnes van veure al delinqüent calant foc als recipients. De seguida van alertar a la Policia Local que, seguint les indicacions de la ciutadania, va localitzar l’home poca estona després i el va detenir.

En les darreres setmanes s’han registrat fins a dotze incendis en contenidors a diversos punts de la ciutat, com ara els carrers de Sant Miquel i Sant Joan Bosco, la plaça de la Pau i la Baixada del Camp de Futbol, entre d’altres. La Policia Local està investigant els fets i no descarta que, a més del detingut, hi hagi més persones implicades en aquests successos.

La reposició dels contenidors cremats tindrà un cost aproximat de 25.000 euros. L’Ajuntament agraeix a la ciutadania la seva col·laboració en el procés de detenció del sospitós, i la diligència amb què va actuar la Policia Local. També al cos de Bombers, que va evitar mals majors actuant eficaçment per sufocar les flames.

 

Posted in Convivència i civisme