La Policia Local deté una persona que estava robant dins d’un habitatge

  • La veïna va alertar que hi havia algú al seu pati i al cap de pocs minuts dues patrulles van personar-se i van detenir in fraganti el presumpte lladre

Nova actuació de mèrit de la Policia Local de Sant Vicenç dels Horts. En aquesta ocasió la ràpida intervenció va frustrar un robatori en un habitatge. Els fets van succeir el 13 de maig, quan una dona va trucar a la Policia Local alertant que hi havia una persona desconeguda al seu pati, vestida de fosc i que anava encaputxada. Al cap de pocs minuts dues patrulles van arribar a la zona, van accedir a l’immoble i van sorprendre al presumpte lladre emportant-se diversos objectes i material.

Al cap de poca estona van arribar dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, que van donar suport al dispositiu de la Policia Local. La persona va quedar detinguda i va ser conduïda primer al CUAP Serral per fer el reconeixement mèdic establert per llei i, posteriorment, va ser traslladada a les dependències dels Mossos d’Esquadra a Sant Feliu de Llobregat.

Posted in Salut i seguretat