L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts celebra el darrer Ple ordinari del mandat

  • Entre els punts de l’ordre del dia destaca la continuïtat del Pla Educatiu d’Entorn
  • La sessió serà dijous, 18 de maig, a les 19 h a la Casa de la Vila i es retransmetrà en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM) i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube)

El mandat 2019-2023 arriba al seu final. Després de quatre anys, les persones que han representat a la ciutadania en el Ple municipal es trobaran per darrera vegada en un ple ordinari per debatre assumptes d’interès públic. A partir de les eleccions del 28 de maig, es conformarà un nou plenari i les sessions es reprendran a l’estiu. El Ple serà demà dijous a les 19 h a la sala de Plens de la Casa de la Vila. També es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM), pel web de videoactes de l’Ajuntament i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube). Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia.

Com a punt destacat de l’ordre del dia trobem el debat sobre la continuïtat del Pla Educatiu d’Entorn. Es tracta d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i l’Administració de la Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament d’Educació, pel qual s’estableix l’atorgament de recursos al consistori per desenvolupar polítiques socioeducatives. L’objectiu és donar suport a la comunitat educativa, des dels centres fins a les entitats, per afavorir la inclusió i la igualtat d’oportunitats entre l’alumnat vicentí.

Renovació del conveni amb la televisió local

Per altra banda, el Ple debatrà també la continuïtat del servei que ofereix l’entitat ACA Sant Vicenç TV, qui de manera acordada amb l’Ajuntament ofereix continguts audiovisuals a través de la TDT i internet. La coneguda com a Santvi TV ofereix emissions en directe (com per exemple el Ple i les audiències públiques), i enregistra activitats festives, d’entitats, culturals, etc. El conveni preveu cessió de material per part del consistori perquè l’entitat pugui tirar endavant amb la seva missió.

Les audiències públiques, al proper mandat

Les audiències públiques se celebren a l’auditori del Molí dels Frares una setmana després del Ple municipal, normalment. En aquesta ocasió, i tenint en compte que el mandat finalitza i al cap de pocs dies hi haurà els comicis, s’ha decidit que no hi haurà sessió i que es convocarà ja en el proper mandat, a partir de l’estiu.

De totes maneres, recordem al veïnat que qui vulgui participar en aquestes sessions ha d’enviar un correu electrònic a audienciapublica@svh.cat amb la seva petició. Per garantir el bon funcionament de l’audiència i assegurar que totes les persones participants puguin ser ateses i degudament contestades, les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts. Podeu consultar el Reglament de Participació Ciutadana.

 

Posted in Ple municipal