La Policia Local deté una persona sospitosa de robar un taxi i amb diversos antecedents penals

  • Els agents van localitzar el vehicle sostret a la nostra ciutat i, després d’establir un dispositiu de recerca, van trobar un dels presumptes lladres i el van interceptar

La Policia Local de Sant Vicenç dels Horts va actuar conjuntament amb els Mossos d’Esquadra per detenir una persona sospitosa de sostreure un taxi. Van ser els Mossos qui van alertar als agents, després que dos homes se saltessin un control de trànsit. Més tard es va avisar que els homes havien fugit sense pagar d’un bar de Pallejà. La Policia Local va trobar el vehicle al carrer del Primer de Maig, i un testimoni va explicar que els dos homes van fugir del cotxe i van llençar objectes en una finca propera.

Es va establir un dispositiu de cerca i captura, i finalment es va localitzar un dels sospitosos al carrer d’Anselm Clavé. Després de confirmar amb Mossos d’Esquadra que es tractava d’una de les persones que estaven cercant, els agents el van detenir. En paral·lel, es va recuperar una motxilla al mateix carrer d’Anselm Clavé, que contenia una arma blanca i una altra de foc falsa.

La persona detinguda passà a custòdia dels Mossos d’Esquadra. Té diversos antecedents i requeriments pendents. La Policia Local es va posar en contacte amb l’empresa propietària del taxi perquè poguessin recuperar el vehicle.

Posted in Salut i seguretat