La Policia Local identifica, gràcies a la col·laboració ciutadana, una persona acusada de la comissió d’un furt en un supermercat

  • La clientela va impedir que la persona sostragués diversos productes i va facilitar la descripció als agents, que posteriorment la van interceptar

La Policia Local de Sant Vicenç dels Horts va identificar i investigar una persona pel furt d’uns productes en un supermercat de l’avinguda del Mil·lenari. Tot plegat va ser gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que va ser la pròpia clientela de l’establiment qui va recuperar els productes furtats i va donar indicacions a la Policia Local per localitzar l’autor dels fets.

Una dependenta de la botiga va alertar a la policia i va explicar que un home havia furtat diversos productes i després va fugir del lloc dels fets. La Policia es va personar al supermercat, es va entrevistar amb testimonis i, gràcies a la descripció del presumpte lladre i amb indicació de la direcció que havia pres, el va localitzar a la plaça de Rafael Alberti.

Els agents, una vegada identificat, el van investigar per un delicte de furt, per la qual cosa van instruir diligències penals i el van citar per a judici.

 

Posted in Salut i seguretat