L’Ajuntament col·labora amb la instal·lació de climatització a l’Escola 27 de Febrero del Sàhara Occidental

  • El consistori signarà un ajut complementari per l’entitat Sant Vicenç dels Horts amb el Sàhara, amb la qual podran portar a terme aquest projecte de cooperació

Sant Vicenç dels Horts amb el Sàhara instal·larà aparells d’aire acondicionat a les aules de l’Escola 27 de Febrero, un equipament educatiu situat al Sàhara Occidental que acull infants amb diversitat funcional. L’entitat disposarà d’una addenda que li atorgarà l’Ajuntament per portar endavant aquesta iniciativa.

El regidor de Solidaritat i Cooperació, Isidre Bautista, ha afirmat: “La tasca de Sant Vicenç dels Horts amb el Sàhara és encomiable, donant suport a infants que es troben en risc d’exclusió i viuen en una condició molt difícil. Els donarem tot el suport necessari”.

L’entitat vicentina Sant Vicenç dels Horts amb el Sàhara, una de les més antigues que forma part de la Taula de la Solidaritat, té un conveni anual de cooperació amb l’Ajuntament, per atendre i donar suport a les necessitats psico-pedagògiques, educatives, sanitàries i de recursos alimentaris dels alumnes de l’escola de diversitat funcional 27 de Febrero, que es troba al campament sahrauí de Boujador. El canvi climàtic, però, està afectant encara més les condicions d’habitabilitat i per aquest motiu s’ha impulsat aquest projecte.

Posted in Solidaritat, Cooperació i Voluntariat