L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts dinamitza el comerç local amb convenis de col·laboració amb les entitats vicentines

  • Enguany es destinen 30.000 euros perquè la Unió de Botiguers i Sant Vicenç Suma portin a terme campanyes comercials, organització de fires i oferir recursos als establiments

Un any més l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts signa convenis de col·laboració amb les associacions comercials: la Unió de Botiguers i Sant Vicenç Suma. Amb aquest acord les entitats portaran a terme accions de dinamització comercial, com les fires, campanyes i activitats de promoció comercial i gastronòmica. Les entitats també ofereixen al comerç local formació o assessorament i la implementació de noves tecnologies. Enguany s’hi destinen 30.000 euros.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, ha destacat “la importància de col·laborar amb les associacions” i ha posat l’èmfasi en “l’esforç comú de tots els agents”: “L’objectiu és tenir un teixit comercial fort i compromès amb la dinamització social i econòmica a la ciutat. Entre les accions que promovem des del govern es troba el suport a les entitats perquè els comerços disposin de tots els recursos i oportunitats possibles”.

Per una banda s’ha signat el conveni de col·laboració amb la Unió de botiguers de Sant Vicenç dels Horts, per desenvolupar el programa de dinamització comercial de l’any 2022. Aquest acord està dotat amb una subvenció nominativa de 22.000 euros, i que anirà destinat a finançar accions de comunicació, formació i campanyes de dinamització a través de la plataforma de compres al comerç local Santvicard.

Per altra banda, el govern municipal també ha signat el nou conveni de col·laboració amb l’associació Sant Vicenç Suma, per la dinamització comercial i gastronòmica del municipi. L’acord està xifrat en 8.000 euros que serviran a l’entitat endegar campanyes per promocionar el teixit comercial local i organitzar esdeveniments gastronòmics.

Posted in Ocupació i empresa