L’Ajuntament i la Fundació Taller de Solidaritat aposten pel desenvolupament i l’empoderament de les dones

  • El consistori ha formalitzat un conveni de col·laboració amb aquesta entitat per l’impuls de programes i projectes de cooperació i educació a diferents països i al propi territori

Aquest mes de juliol l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha formalitzat amb la Fundació Taller de Solidaritat un conveni de col·laboració que permetrà reforçar i potenciar la tasca social que duu a terme aquesta entitat. A través de l’acord el consistori es compromet a atorgar a la fundació un ajut econòmic per valor de 10.000€ per contribuir al finançament dels programes i projectes de cooperació i educació per al desenvolupament i empoderament de la dona que la Fundació Taller de Solidaritat desplega en diferent països del món i al propi territori.

A més, aquest acord també permetrà garantir el desenvolupament de tota mena d’activitats socioeducatives, culturals, lúdiques, de salut i esportives que aquesta entitat vulgui impulsar al llarg de 2023 a Sant Vicenç dels Horts per recaptar fons pels seus projectes.

Imma Moyano, segona tinenta d’Alcaldia i regidora de Justícia Global, posa en valor aquest acord que “situa Sant Vicenç dels Horts com a ciutat referent al nostre territori en matèria d’acció social”. I destaca: “La tasca de la Fundació Taller de Solidaritat és essencial no només a casa nostra, sinó més enllà de les nostres fronteres. És un exemple d’implicació i altruisme i des de l’Ajuntament compartim plenament els seus valors i objectius”.

Posted in Solidaritat, Cooperació i Voluntariat