L’Ajuntament rep 1 milió d’euros per desenvolupar projectes de millora dels barris de Sant Josep, la Guàrdia i Can Ros – El Serral

  • L’AMB ha triat les iniciatives impulsades pel consistori per oferir finançament a través del Programa integral de barris per a la millora de les rendes (2022-2024)
  • Sant Vicenç dels Horts és l’únic municipi de menys de 30.000 habitants escollit per l’ens supramunicipal

Diversos projectes posats en marxa per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts han estat objecte d’una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), qui ofereix ajuts als municipis per tirar endavant iniciatives que millorin la qualitat de vida del veïnat a través dels barris. Concretament, dins del Programa integral de barris per a la millora de les rendes (2022-2024), l’AMB ha atorgat als projectes vicentins un finançament valorat en 1 milió d’euros, per a accions desenvolupades als barris de Sant Josep, la Guàrdia i Can Ros – El Serral.

L’Ajuntament ha presentat a aquesta convocatòria de l’ens supramunicipal diverses iniciatives que porta a terme:

  • A Sant Josep: l’Implica’t per Sant Josep i les accions i projectes que se’n deriven; el projecte d’instal·lació d’escales mecàniques al carrer de Benicarló i el projecte de reurbanització per eliminar l’aïllament de les persones grans; i el manteniment i millora del Centre Socioeducatiu el Rocío.
  • A la Guàrdia: la posada en marxa del Centre Cívic i el seu manteniment.
  • A Can Ros i el Serral: el Pla de Convivència i Civisme, amb totes les accions i projectes que se’n deriven.
  • A tot el municipi: el servei d’acompanyament i assessorament per a joves; el servei de mediació i el servei d’agents cíviques.

L’Alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, s’ha mostrat molt satisfet per la concessió d’aquesta subvenció: “És la constatació de la magnífica feina feta i de la qualitat dels projectes que portem a terme a la ciutat per millorar la vida de la gent”. El batlle ha remarcat: “Som el municipi més petit que ha rebut aquesta ajuda, fet que demostra el gran esforç i talent del personal tècnic del consistori, tenint recursos molt més limitats que ajuntaments com Badalona o el Prat de Llobregat”. Per altra banda, Comino ha explicat que gràcies als diners de la subvenció el govern podrà escometre altres projectes en diversos àmbits.

Si voleu més informació sobre el Programa integral de barris per a la millora de les rendes de l’AMB, la podeu consultar en aquest enllaç.

Posted in Convivència i civisme, Territori i mobilitat