L’alcalde, Miguel Comino, inicia a Can Sàbat la ronda de visites als barris per atendre directament les inquietuds de la ciutadania 03

L’alcalde, Miguel Comino, inicia a Can Sàbat la ronda de visites als barris per atendre directament les inquietuds de la ciutadania

  • El batlle va conversar amb el veïnat i va visitar les obres de la rotonda de les Ovelletes, que avancen a bon ritme
  • El 19 de novembre, la glorieta es tallarà al trànsit i els vehicles es desviaran pel casc urbà
  • L’actuació servirà per enllestir el nou traçat, amb la previsió que entri en funcionament abans que acabi l’any

La ciutadania pot traslladar directament a l’alcalde, Miguel Comino, les seves inquietuds i suggeriments gràcies a les trobades del cicle “A peu de barri”, que s’ha iniciat aquest mes. La primera visita s’ha fet al barri de Can Sàbat, on l’alcalde, acompanyat del regidor del barri, David Ruiz, ha atès directament casos particulars del veïnat. El batlle ha valorat molt positivament la trobada i ha destacat la proximitat com “un valor clau, que ens ajuda a entendre millor la realitat dels barris”. I ha afegit: “L’Ajuntament és l’administració més propera a la ciutadania. Els regidors i les regidores del Govern Municipal trepitgem diàriament el carrer i atenem les peticions de ciutadania i entitats. Aquestes trobades són un pas més en la política de proximitat que venim impulsant des de la creació de la regidoria de barris fa ja cinc anys”. 

Les persones que vulguin conversar amb l’alcalde poden concretar el dia i l’hora al telèfon 93 656 26 61 o a través del web municipal, a www.svh.cat/alcaldia-barris L’alcalde ha animat la ciutadania a participar d’aquestes trobades: “Són trobades molt profitoses i ens ajuden a copsar la pluralitat d’opinions. Un dels objectius del govern és donar cada cop més protagonisme als barris de la ciutat i per fer-ho possible, establirem de manera constant aquest format de trobades. A peu de barri es farà de manera periòdica i en diferents horaris perquè tothom pugui tenir accés a les trobades”.

Talls a la rotonda

Un dels punts destacats de la visita a Can Sàbat ha estat el del seguiment de les obres de la rotonda de les Ovelletes, on també ha estat el regidor d’Urbanisme, Isidre Bautista. L’alcalde ha comprovat de primera mà que les actuacions avancen a bon ritme i, segons les previsions de la Diputació, el nou traçat de la glorieta entraria en funcionament a finals d’any, mentre que la rotonda nova s’enllestiria completament el segon semestre de 2024. Abans s’hauran de produir dos talls de circulació: un el proper 13 de novembre i un altre el 19 de novembre.

  • El 13 de novembre, el trànsit de vehicles en sentit Santa Coloma de Cervelló es desviarà, a l’altura del carrer Prat de la Riba, pel lateral de la carretera de Sant Boi, és a dir, pel carrer Nou
  • El 19 de novembre, els cotxes no podran accedir a la rotonda i s’hauran de desviar pel casc urbà. Les rutes alternatives són:
  • Itinerari des de Torrelles a Sant Vicenç dels Horts: carretera de Torrelles – rotonda de la benzinera  BP – carrer del Claverol – carrer de Rafael Casanova – carrer de Ramon Poch – carretera de Sant Boi (BV 2002)
  • Itinerari des de Sant Vicenç dels Horts a Torrelles: carretera de Sant Boi – carrer Nou – carrer de Sant Josep – avinguda de Torrelles – rotonda de la benzinera Repsol

El regidor de Can Sàbat, David Ruiz, ha agraït la comprensió de la ciutadania, especialment la de l’entorn de les actuacions: “Hem visitat les obres perquè, tot i que les  molèsties afecten tota la ciutadania, el barri de Can Sàbat és el més perjudicat, no només pel trànsit sinó també pel soroll i la pols”. I ha avançat: “En uns mesos les obres estaran enllestides i el veïnat gaudirà d’un entorn amable i amb una comunicació fluïda, tant a peu, com en bicicleta i en vehicle a motor. Valdrà molt la pena”.

Posted in Participació, Territori i mobilitat