Sant Vicenç dels Horts es prepara per la 14a Cursa de la Vicentina, que s’organitza el diumenge 5 de novembre

Sant Vicenç dels Horts es prepara per la 14a Cursa de la Vicentina, que s’organitza el diumenge 5 de novembre

  • Afectacions a la mobilitat en vehicle: la carretera de Sant Boi quedarà tallada de 9 a 11.30 h
  • La Policia Local anirà obrint i tancant la resta de carrers a mesura que passin les persones participants
  • Se sortirà de la Foneria i la prova constarà de dos recorreguts: un de 5 km i un altre de 10 km pel casc urbà, per la BV-2002 i per la zona del riu
Mapa del recorregut Cursa La Vicentina

L’atletisme urbà torna a Sant Vicenç dels Horts amb la tradicional Cursa de la Vicentina, que tindrà lloc el diumenge 5 de novembre. La sortida està prevista a les 10 h al Parc de la Foneria i la prova constarà de dos recorreguts: un de 5 km i un altre de 10 km. Les persones que hi participin obtindran de regal una samarreta tècnica i una cinta per al cabell.

La prova, organitzada per l’Ajuntament i la Diputació, transcorre per un circuït pla que combina el casc urbà amb vies interurbanes i accés a la zona del riu. Els resultats es podran consultar a www.gesport.cat

 

Consulta els talls de circulació

Per garantir la seguretat de la prova, la Policia Local i personal voluntari faran diversos talls de circulació. Per aquest motiu, es recomana evitar l’ús del vehicle o planificar els desplaçaments abans o després de la realització de les curses. Les principals afectacions són:

  • Des de les 6 h i fins a la finalització de la prova, es tallarà el c. del Claverol entre els carrers de la Masia de Can Coll i de Sant Josep.
  • Entre les 9 i les 11.30 h, la ctra. de Sant Boi romandrà tallada a la circulació.
  • A partir de les 9 h, es tallaran la resta de vials del recorregut. Els vials s’aniran reobrint a la circulació dels vehicles a mesura que les curses hagin passat per aquell tram.
  • En tots els vials es veurà també afectat l’accés i sortida dels guals permanents d’habitatges i naus industrials.

 

Prohibit estacionar vehicles

Es prohibeix l’estacionament de vehicles des del dissabte 4 de novembre: a les 7 h al pàrquing de les dependències municipals de la Foneria i a les 22 h al c. del Claverol, al tram comprès entre l’av. de Torrelles i el c. de Sant Vicenç, i al pàrquing del Parc de la Foneria.

Els vianants podran circular amb normalitat per les voreres, però hauran de parar atenció a l’hora de creuar pels passos de vianants durant la realització de les curses.

 

Transport públic

Desviament de la línia L62 en sentit Torrelles de Ll.: des de Quatre Camins fins la parada ctra. de Torrelles / c. Sant Joan. Parades afectades: totes entre c/  de Barcelona confluència c/ de Girona i c/ del Claverol confluència amb c/ de Santa Clara. L’itinerari del bus al seu pas per Sant Vicenç del Horts variarà des de la N340 – Quatre Camins, agafarà la B23 sentit Barcelona i sortirà pel viaducte de Sant Vicenç per connectar amb la BV2005 ctra de Torrelles.

Desviament de la línia L62 en sentit Torrelles

Desviament de la línia L62 en sentit Molins de Rei/Barcelona: des de la pl. dels Països Catalans i fins la parada de Quatre Camins. Parades afectades: totes entre Camp de futbol de la Barruana i Quatre Camins on s’habilitarà una parada provisional. L’itinerari del bus al seu pas per Sant Vicenç del Horts variarà des de la BV 2005 on connectarà amb el viaducte de Sant Vicenç per agafar la B23 sentit Pallejà i sortirà per la N340 – Quatre Camins.

Desviament de la línia L62 en sentit Molins de Rei/Barcelona

Posted in Esports