L’Arxiu Municipal vol recordar l’escola de nenes de la Casa de la Vila

L’Arxiu Municipal de Sant Vicenç dels Horts fa una crida a la ciutadania perquè facin arribar tota mena d’evidències documentals sobre el temps que la Casa de la Vila va acollir l’escola de nenes. L’objectiu és conèixer més sobre la història del municipi, concretament sobre aquest capítol: saber com era l’escola, com es deien les mestres, els jocs, què s’aprenia, els llibres, quins premis s’atorgaven, les cançons…

La regidora de Memòria històrica, Paqui Capellades, insta a totes les ciutadanes i ciutadans de Sant Vicenç dels Horts a contribuir per recuperar “un episodi tan important per al nostre municipi, i així ajudar a posar llum a un període que volem conèixer”. “Per explicar el present, cal entendre el passat”, afegeix Capellades.

D’altra banda, si algun veí o veïna va estudiar en una altra escola del municipi i vol col·laborar a recuperar i recordar aquest passat de Sant Vicenç dels Horts, també pot enviar el seu material i explicar la seva experiència.

Si voleu col·laborar, només us heu de posar en contacte amb l’arxiu per correu electrònic (arxiu@svh.cat); per telèfon, al 936564941, o bé presencialment (Passatge Pau Vila, 7).

Posted in Cultura