El robatori d’aixetes deixa Sant Vicenç dels Horts sense fonts públiques

  • L’Ajuntament xifra els desperfectes en més de 3.000 euros. La brigada municipal treballa per reposar totes les aixetes robades.

La brigada municipal treballa per reposar les aixetes de les fonts que hi ha als carrers de Sant Vicenç dels Horts. En els últims dies, gairebé totes les fonts han quedat fora de servei pel robatori de les aixetes i actes vandàlics.

Després de produir-se els primers robatoris, el consistori va arreglar els desperfectes immediatament i les fonts afectades van tornar a funcionar. Ara que el robatori d’aixetes s’ha estès a totes les fonts, al magatzem municipal ja no queden més peces de recanvi en estoc i cal esperar a comprar-ne.

L’Ajuntament xifra els desperfectes causats a les fonts en més de 3.000 euros i lamenta especialment el perjudici que suposa deixar la ciutat sense fonts en ple estiu, justament quan més necessàries són.

Danyar mobiliari urbà i elements de l’espai públic, com les fonts, està sancionat amb multes de fins a 450 euros, segons l’Ordenança de Civisme i Convivència.

Posted in Convivència i civisme, Incidències en la via pública, Serveis municipals