L’audiència pública del 30 de desembre tornarà a ser telemàtica

  • Les persones interessades a participar-hi poden enviar la seva sol·licitud al correu electrònic audienciapublica@svh.cat.

L’alta incidència de la Covid-19 obliga a prendre mesures preventives, que afecten a la nova convocatòria d’audiència pública. Serà el proper dijous 30 de desembre a les 18 h i es podrà seguir per mitjà de l’eina digital de videoconferències Zoom.  Un cop més, la sessió servirà per tal que la ciutadania pugui traslladar les seves inquietuds als representants polítics. Els veïns i veïnes que vulguin participar-hi només cal que enviïn un electrònic a l’adreça audienciapublica@svh.cat amb la seva petició.

Les 15 primeres peticions rebran un enllaç per accedir al web de Zoom i es podran connectar en directe a la sessió. Us recordem que, per garantir el bon funcionament de l’audiència i assegurar que totes les persones participants puguin ser ateses i degudament contestades, les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts.

Totes les persones que no participin en l’audiència de forma directa, però vulguin seguir la sessió, poden fer-ho a través del canal Youtube de l’Ajuntament i per Ràdio Sant Vicenç.

 

Posted in Decidim SVH