Ses Majestats confirmen a l’Ajuntament que aterraran la tarda del 5 de gener a Sant Vicenç dels Horts

  • Marc Cabezas, de 4t A de l’escola La Vinyala, guanya el concurs de dibuix del cartell de Reis

Els Reis d’Orient tornaran a ser els grans convidats de Nadal. Ses Majestats ja han confirmat a l’Ajuntament que aterraran a Sant Vicenç dels Horts la tarda del 5 de gener. Enguany, els infants no lliuraran als Reis, en mà, la seva carta, però sí que la podran dipositar del 2 al 5 de gener a les bústies reials de la plaça de la Vila.

Melcior, Gaspar i Baltasar demanen als infants que encenguin el fanalet màgic i el col·loquin en un lloc ben visible del balcó o la finestra de casa seva. Així, gràcies a la il·lusió, podran trobar fàcilment totes les llars vicentines i repartir regals a tothom. Els fanalets màgics es reparteixen a les escoles vicentines i també als edificis municipals.

L’alcalde de la ciutat, Miguel Comino, ha agraït el missatge de Ses Majestats, a qui ha assegurat: “Ja tenim preparada la clau de totes les llars vicentines. Estem esperant a Melcior, Gaspar i Baltasar amb molta il·lusió i esperem viure intensament la nostra tradicional Cavalcada de Reis, de les més antigues de Catalunya i un referent a la comarca”. El batlle també ha animat als vicentins i les vicentines a “celebrar amb prudència i responsabilitat les Festes a Sant Vicenç dels Horts, al costat de les persones que més estimem”.

Rebuda dels Reis

La rebuda dels Reis tindrà lloc a la Casa de la Vila, el dia 5 a les 19 h. Seguidament, la cavalcada sortirà de la plaça de la Vila i tindrà el recorregut següent: carrers de Rafael Casanova, d’Anselm Clavé, de Sant Josep, del Riu, de Barcelona, de Mn. Jacint Verdaguer, de Sant Miquel, d’Anselm Clavé, de Sant Josep i arribada a l’avinguda de Torrelles.

Des de la cruïlla de Sant Joan Bosco fins a la cruïlla d’Anselm Clavé, a la cavalcada no hi haurà música perquè les persones amb hipersensibilitat puguin gaudir-ne.

Concurs del cartell de cavalcada

Més de 100 nens i nenes de les escoles vicentines han participat enguany al concurs del cartell de la cavalcada de Reis, organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Comissió de la Cavalcada. El treball guanyador, amb què s’il·lustra el cartell oficial, correspon a Marc Cabezas (4tA), de l’Escola La Vinyala. Com a dibuixos finalistes han quedat els de Marta Garcia (4t), de l’Escola La Inmaculada i Joana Pastor (4t B), del Col·legi Sant Vicenç.

Els infants premiats seran els encarregats de donar-li la clau del municipi a Ses Majestats la tarda del dia 5 de gener, per repartir els regals que els nens i nenes han demanat en les seves cartes. A més el Marc, la Marta i la Joana també rebran els seus cartells en format impremta, perquè se’ls puguin guardar com a record.

 

Fanalets de Reis

Establiments on es poden passar a recollir els fanalets, a més de la Casa de la Vila, al Molí dels Frares i a la Foneria:

Comerç Adreça  
Floristeria Mònica i Ferran Mn. Jacint Verdaguer 49
Ca l’Agustinet (SUMA) C.Barcelona 8
Fleca Rosell Centre Comercial la Vailet. Ctra. Sant Boi 63-67
Fleca Rosell C. Rafael Casanova 165
Fleca Rosell C. Claverol 1
Fleca Rosell Mn. Jacint Verdaguer 200
Bar Favorits C. Barcelona 291-295
Viatges Mocavi Mn. Jacint Verdaguer 44
El Gripau Blau Mn. Jacint Verdaguer 95
Perruqueria Xavi C. Mestre Pérez Moya 13
Ferreteria Sicilia Mn. Jacint Verdaguer 173
Viatges Zafiro C. Llobregat 24
Sabates Kids C. Nadal 02
Restaurant Cal Mora C. Corunya 42
Manos de Oro C. Barcelona 53
Perfumeria Marisol C. Barcelona 250
Centre Esportiu Municipal C. Claverol 2
Basar Todo Hogar Mn. Jacint Verdaguer 190
Moda Fiore Mn. Jacint Verdaguer 280
Estanc del Barri Mn. Josep Duran 1
Posted in Cultura