L’entitat Fem Camí Al Teu Costat posa en marxa un servei d’extraescolar per a infants amb TDHA, autisme o dislèxia

  • L’ajuntament li ha cedit un espai al CCC Virgínia Amposta, que s’obrirà els dilluns i els dijous de 17.30 a 18.30 h

 

El 25 de setembre obrirà al públic un nou servei d’acollida i dinamització per a infants amb TDHA, autisme o dislèxia, dels 3 als 11 anys. Es tracta d’un servei d’extraescolar iniciativa de l’entitat Fem Camí Al Teu Costat, que treballa per a la millora de les condicions de vida pels infants amb aquests trastorns i les seves famílies. Estarà ubicat al Centre Cultural i Cívic Virgínia Amposta, i funcionarà els dilluns i els dijous de 17.30 a 18.30 h.

El servei comptarà amb una professora d’educació especial i dues vetlladores. Es faran diverses activitats, com sumes i restes amb jocs de fusta, puzles amb pictogrames, jocs de concentració, lectura i cal·ligrafia adaptada, etc. A més, l’equip professional elaborarà informes mensuals sobre l’evolució del nen o nena.

La regidora d’Educació, Patrícia Higueras, ha destacat: “Per al govern municipal, la inclusivitat és un objectiu clau, i iniciatives com aquesta reforcen tot el treball fet per aconseguir un Sant Vicenç dels Horts per a tothom”. La regidora ha felicitat l’entitat i l’ha encoratjat: “Amb l’empenta admirable que tenen, seguirem treballant per desenvolupar projectes que millorin la qualitat de vida de tots els infants i les seves famílies”.

El servei tindrà un cost de 15 euros al mes i faran servir els ingressos per adquirir material i millorar el servei. Per a més informació i inscripcions, cal trucar al 648 186 542.

Posted in Educació, Joventut i infància, Salut i seguretat