Portada calendari 2024 Sant Vicenç dels Horts

Les entitats que treballen per la Justícia Global protagonitzen el calendari 2024 que edita l’Ajuntament

  • La publicació, que ja es pot consultar en línia, es començarà a distribuir per les cases del municipi a finals d’aquest mes

El calendari de 2024 de Sant Vicenç dels Horts el protagonitzen les entitats de la ciutat que treballen per la Justícia Global i els Drets Civils, i es distribueixen en els 12 mesos de l’any en el següent ordre: Fundació Iris, Fundació Maria Auxiliadora, Taller de Solidaritat, Fundació Bayt al-Thaqafa, Creu Roja, Associació Yokkuté per Gàmbia i el Senegal, Sant Vicenç dels Horts amb el Sàhara, Bombers Voluntaris SVH, Fundació Solidança, Cehda, Fundació Trab.or Centre Diari Sant Josep, i Càritas. “Totes elles contribueixen a millorar el món, ja sigui amb acció directa als nostres barris o a milers de quilòmetres de distància, on porten el batec solidari del millor Sant Vicenç dels Horts”, expressa l’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, a l’escrit de benvinguda del calendari.

Les entitats solidàries vicentines treballen valors com l’empatia, la igualtat de gènere, la lluita contra les discriminacions i la cura del medi ambient. A cada mes es pot trobar una imatge representativa de cadascuna, acompanyada d’una petita descripció de la seva tasca, i amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que més treballa. La consecució dels objectius globals de les Nacions Unides està present tant a la portada com a la contraportada d’aquest instrument de consulta. L’alcalde anima a “a redescobrir les entitats que protagonitzen aquestes pàgines, enriquir-les amb la vostra participació i aprofitar les oportunitats que tenim cada dia per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible, que busquen fer del planeta un lloc millor per a tothom”. 

Contacta amb les entitats

Al final de les pàgines dels mesos es pot trobar un mosaic amb les dades de contacte i la pàgina web de cada entitat. La regidora de Justícia Global i Drets Civils, Inma Moyano, destaca la importància de la “tasca quotidiana” que fan totes les entitats: “Treballen dia a dia per promoure la justícia a tot el planeta des d’una perspectiva intercultural. Pensen globalment i actuen localment per millorar el món, perquè el canvi és possible”.

El calendari 2024 de Sant Vicenç dels Horts es començarà a distribuir per les cases del municipi a finals d’aquest mes de desembre. El format, gran i apaïsat, està pensat perquè es pugui penjar a la paret i permeti fer anotacions a sobre.

Cada mes mostra els dies festius generals i locals, les festes majors, dies internacionals destacats, i actes que tenen lloc al municipi. La publicació també disposa d’informació pràctica, com els telèfons dels serveis públics i d’equipaments municipals.

Posted in Comunicació, Solidaritat, Cooperació i Voluntariat