El Ple de novembre fa una crida a la responsabilitat col·lectiva per acabar amb les violències masclistes

L’aprovació definitiva del pressupost municipal per al 2024, punt destacat del Ple de desembre

  • També s’aprovarà el retorn de la parcel·la situada al carrer Lucena 2-4 per a la promoció d’allotjaments dotacionals, i la pròrroga d’un any del contracte del Servei d’atenció domiciliària (SAD)
  • El Ple serà avui dijous, 21 de desembre, a les 18.30 h a la Casa de la Vila, i es retransmetrà en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM) i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube)

El Ple municipal ordinari de desembre començarà a les 18.30 h a la sala de Plens de la Casa de la Vila. També es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM), pel web de videoactes de l’Ajuntament i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube). Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia.

El punt més destacat del Ple serà l’aprovació definitiva del pressupost municipal per a l’exercici 2024, després que s’hagi resolt l’al·legació del grup municipal Junts x Sant Vicenç, presentada el 13 de desembre, per no ajustar-se a cap dels supòsits previstos per la llei. El pressupost de l’any 2024 es va aprovar inicialment el 16 de novembre en sessió extraordinària i es presenta equilibrat en ingressos i despeses per import de 37.157.664 €.

Retorn de la parcel·la del carrer Lucena

Un altre dels punts destacats del Ple serà l’aprovació del retorn de la parcel·la situada al carrer Lucena 2-4, cedida prèviament a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per a la promoció d’allotjaments dotacionals. El futur d’aquest terreny es decidirà en funció dels resultats del Pla director d’equipaments i de l’estudi que hi ha previst fer sobre les necessitats del barri de Can Costa.

Pròrroga del contracte del SAD

En la sessió d’aquest dijous s’aprovarà la pròrroga per a un any del contracte del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) amb l’Associació Benestar i Desenvolupament, fins al 24 de gener de 2025. Actualment el SAD presta atenció a Sant Vicenç dels Horts a 261 persones en situació de dependència donant atenció continuada.

Posted in Ple municipal