Les obres al carrer de Barcelona i de Mossèn Jacint Verdaguer continuen endavant

Les obres al carrer de Barcelona i de Mossèn Jacint Verdaguer continuen endavant

  • S’han reprès els treballs després que l’Ajuntament hagi aconseguit la cessió del projecte a una nova empresa

Ja s’han posat en marxa de nou els treballs de millora dels carrers de Barcelona i de Mossèn Jacint Verdaguer. L’antiga empresa encarregada va abandonar les obres sobtadament al·legant problemes interns, i l’Ajuntament va actuar ràpidament per aconseguir que una nova empresa es fes càrrec dels treballs. Finalment, després de diverses setmanes les obres s’han pogut reprendre, amb la cessió de l’execució de les obres a la constructora Cournal SL.

El regidor d’Urbanisme, Isidre Bautista, lamenta que s’hagi demorat una mica més del que s’esperava la cessió dels treballs, però ha volgut remarcar: “Ens hem sobreposat a una situació perjudicial pel veïnat, l’Ajuntament ha treballat ràpid i per fi avançarem en aquest projecte. Ben aviat la ciutadania notarà els resultats d’aquestes actuacions de millora”.

Les obres del carrer de Mossèn Jacint Verdaguer suposaran molta més comoditat pels vianants, ja que s’ampliaran les voreres, s’unificaran les amplades entre xamfrans, es faran passos rebaixats per a persones amb mobilitat reduïda, i s’arranjaran els desperfectes que hi havia pels escocells.

Pel que fa al carrer de Barcelona, es tracta de la primera fase del projecte per pacificar Vila Vella. Això comportarà la transformació del vial en un espai de prioritat pels vianants, amb l’accés del trànsit rodat regulat. Podeu consultar els detalls del projecte aquí

Posted in Territori i mobilitat