Les obres d’urbanització de Les Fallulles començaran el 31 d’agost

  • La intervenció permetrà respondre a la creixent demanda de sòl industrial a Sant Vicenç dels Horts

El 31 d’agost començaran les obres d’urbanització del polígon industrial de Les Fallulles, al límit amb Cervelló i Pallejà. Concretament la intervenció se centrarà a l’àmbit comprès entre el camí de Ca n’Ubach, el carrer de Molins i el Torrent del Ros. L’objectiu d’aquests treballs és ampliar el sòl industrial de Sant Vicenç dels Horts per respondre a la creixent demanda al municipi, especialment per part de petites i mitjanes empreses, ja sigui per a noves activitats o ampliar-ne les ja existents.

El projecte preveu la creació d’un nou vial, paral·lel al torrent, que permetrà l’accés directe a les naus. També s’incrementaran els llocs d’aparcament i es construirà un vial perpendicular al camí de Ca n’Ubach, que permetrà la circumval·lació a la zona industrial i la connexió amb el terme municipal de Cervelló. Per últim, també hi haurà diverses zones verdes.

El regidor d’Urbanisme, Isidre Bautista, assegura que “el projecte generarà noves oportunitats d’activitat econòmica a Sant Vicenç dels Horts, ja sigui perquè les empreses actuals tinguin millors condicions per treballar i ampliar la seva activitat, o per atreure noves empreses”.

Les obres tenen un pressupost de 1.033.824 euros i una durada prevista de nou mesos. Les primeres actuacions es dedicaran a la construcció de la xarxa de clavegueram, la implantació de les xarxes de subministraments, l’enllumenat, la pavimentació de vials i les zones d’aparcament.

 

 

Posted in Economia, Territori i mobilitat