L’esport popular tindrà continuïtat amb el nou contracte per organitzar La Vicentina

  • L’esperada cursa de 10 km que tornarà a celebrar-se aquest novembre s’organitzarà durant les properes temporades

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ja té a punt la licitació pel contracte del servei per a l’organització de la cursa popular de Sant Vicenç dels Horts. Així, La Vicentina tindrà continuïtat més enllà d’aquesta 12a edició, que se celebrarà el 14 de novembre. L’esdeveniment es ha haver d’anul·lar a causa de la Covid-19 i es preveu que enguany es pugui celebrar amb relativa normalitat.

El regidor d’Esports, Xavi Gómez, ha qualificat aquesta decisió de “magnífica notícia”, atès que “volem promoure l’esport popular i aquest esdeveniment és emblemàtica per Sant Vicenç, animem a totes i tots els veïns a participar-hi”.

La Vicentina enguany comptarà amb la novetat de dues distàncies: 5km i 10km. És una cursa oberta a tots els públics i es farà un regal commemoratiu que no deixarà indiferent a cap participant: una samarreta tècnica termoreguladora de la marca HG i una bossa del corredor amb obsequis dels patrocinadors.

Donat que enguany la Cursa d’Escolars no es durà a terme, els menors fora de l’edat oberta a la competició, es podran inscriure sempre i quan corrin en tot moment acompanyats d’un tutor. També hauran de signar una declaració responsable el dia de la cursa en recollir el dorsal. Trobareu tota la informació de la prova aquí

Posted in Esports