Obren amb normalitat els col·legis electorals a Sant Vicenç dels Horts

  • Les 34 meses electorals estaran operatives per votar de 9 a 20 h

En marxa els comicis que serviran per escollir el nou consistori. Un total de 21.368 habitants de Sant Vicenç dels Horts poden exercir avui el seu dret a vot en les Eleccions Municipals que permetran elegir 21 regidors/es per al proper mandat. Els vicentins poden votar entre les 9 i les 20 h en alguna de les 34 meses repartides en els 13 col·legis electorals que hi ha al municipi. Enguany hi ha les mateixes que a la darrera convocatòria, amb una única modificació: s’ha canviat l’Esplai Montserrat per Can Comamala (c. Mossèn Jacint Verdaguer, núm. 113), amb les meses 01 001 U i 01 008 U.

Consulta del cens via Whastapp

La ciutadania que vulgui consultar prèviament la mesa on ha d’anar a votar i no diposi de la targeta censal, ho pot fer a través de Whatsapp gràcies a un aplicatiu que ha habilitat l’Ajuntament: només cal escanejar el codi QR que hi ha a l’entrada dels col·legis, introduir el DNI o el NIE i es rebrà la informació d’on anar a votar. També es pot fer a través d’aquest enllaç

Avanços de participació

El Ministeri de l’Interior, que vetlla pel bon desenvolupament de la jornada, oferirà dos avançaments de dades de participació: a les 13 i a les 18 h. Al web de l’Ajuntament es publicaran totes les dades disponibles amb una comparativa amb les eleccions del 2019.

Seguiment de l’escrutini

Un cop es tanquin els col·legis electorals començarà el recompte de vots. Ràdio Sant Vicenç farà un programa especial de seguiment de l’escrutini a partir de les 20 h. Al web municipal es recollirà les dades definitives, per candidatures, i amb una comparativa amb el 2019. També es publicarà una galeria amb les imatges de la jornada electoral.

Si voleu saber més coses sobre els comicis, l’escrutini o la constitució del nou Ajuntament, ho trobareu tot en l’especial sobre les eleccions municipals

Posted in Ple municipal