Policia Local i Mossos reforçaran la vigilància en la campanya de Nadal

  • Hi haurà patrullatges a les zones comercials que s’allargaran fins després de les rebaixes

La Policia Local de Sant Vicenç dels Horts i els Mossos d’Esquadra ja tenen en marxa el dispositiu Grèvol. És l’operatiu que es desplega cada any al voltant de les festes nadalenques amb l’objectiu de prevenir i reduir robatoris i furts al veïnat i comerços, especialment a les zones on hi ha més establiments. El dispositiu s’allargarà fins després del període de rebaixes.

L’alcalde de la ciutat, Miguel Comino, ha destacat “la coordinació dels cossos com a element clau per garantir un clima de confiança i de seguretat”. I ha detallat: “Es reforçarà el patrullatge als principals eixos comercials i a diferents hores, especialment a l’obertura i al tancament dels negocis; els cossos policials treballaran de manera coordinada per oferir el millor servei a veïnat i comerços”. “L’objectiu del dispositiu és millorar la sensació de seguretat”, ha explicat l’alcalde, que ha recordat que les dades del municipi a les Juntes Locals de Seguretat assenyalen que Sant Vicenç dels Horts és un municipi segur.

Per Nadal hi ha una major afluència de persones als comerços i un augment considerable de les vendes i, en conseqüència, també de la recaptació. Per aquest motiu tendeixen a augmentar els intents de furts, estafes, robatoris amb violència i intimidació, entre d’altres. Així, el treball conjunt entre cossos policials garantirà que les festes nadalenques es desenvolupin amb normalitat.

Posted in Salut i seguretat