La Policia Local recupera les pertinences d’un veí que havia patit un furt

La Policia Local recupera les pertinences d’un veí que havia patit un furt

  • Gràcies a la col·laboració ciutadana es va poder identificar al presumpte lladre i trobar part del que havia sostret

Una patrulla de la Policia Local va treballar per recuperar diversos objectes sostrets a un veí, el passat 31 de gener. El presumpte lladre va aprofitar un descuit de la víctima, per obrir una porta del vehicle que acabava d’estacionar i furtar una bandolera que hi havia en un dels seients. Va sortir corrents amb el botí i el veí el va perseguir fins que no va poder més, però d’aquesta manera va retenir informació sobre el delinqüent. Va avisar a la Policia Local, els hi va descriure els fets i com era la persona que havia comès el furt i, amb aquesta informació, es va establir un dispositiu per localitzar-lo.

Al cap d’una estona una patrulla el localitza i l’atura. Després de l’escorcoll no se li troba res relacionat amb aquest furt, i queda com a investigada pel presumpte delicte. Preguntant al veïnat, es troba la bandolera sostreta. Dins hi havia la documentació de la víctima i unes claus, però havia desaparegut el telèfon mòbil i els diners en efectiu. Els agents van contactar amb el veí per retornar-li els objectes, i acompanyar-lo a interposar la denúncia.

La Policia Local agraeix la col·laboració de les diverses persones interrogades per trobar els objectes personals sostrets. Es recomana al veïnat que tingui cura de les seves pertinences, que no deixi els vehicles amb les portes obertes i amb objectes de valor en el seu interior. Per a més informació, podeu contactar amb la Policia Local: 936566161.

Posted in Salut i seguretat