Open Barcelona BTT 2023

Sant Vicenç dels Horts obre l’Open Barcelona BTT 2023 el pròxim 5 de febrer

  • Se celebrarà el diumenge 5 de febrer per Can Costa, i provocarà diverses afectacions a la mobilitat

El pròxim diumenge 5 de febrer es posarà en marxa el calendari 2023 de l’Open Barcelona de BTT, que mantenint la tònica de les temporades anteriors viurà la seva primera cita a Sant Vicenç dels Horts.

El club La Familia BTT organitza de nou la prova en l’exigent circuit de gairebé 4 quilòmetres (consulteu-ne el track) pels senders de Can Costa amb la sortida i arribada situada a l’Institut Frederic Mompou.

Afectacions a la mobilitat

Durant el transcurs de l’activitat, de les 6 a les 15 h, es tallarà a la circulació de vehicles a l’av. de Mas Picó des de la cruïlla amb el c. del Mestre Millet. No es podrà, per tant, accedir o sortir en vehicle a la zona de la Cremada, al final de l’av. de Mas Picó. L’accés o sortida en vehicle als carrers de Mallorca i Gallart s’haurà de realitzar temporalment des dels carrers d’Enric Borràs i Santiago Rusiñol. L’Ajuntament col·locarà avisos informatius en les cruïlles i n’ha distribuït directament al veïnat.
Es prohibirà l’estacionament a l’av. de Mas Picó, en el tram entre l’institut Frederic Mompou i la rotonda del c. de Mallorca, i en el pàrquing de terra, i també al c. de Mallorca, entre la rotonda i el núm. 32.
No s’afecta el transport públic.
La mobilitat dels vianants quedarà garantida, a excepció de moments puntuals de la sortida i arribada de les persones participants de l’activitat.
Posted in Esports