Reforç de la participació ciutadana per consensuar les polítiques públiques

  • El Ple municipal debatrà l’aprovació inicial del Pla d’usos de l’Equipament Cívic de La Guàrdia, i també el Pla Local de Joventut; ambdós amb participació de la ciutadania
  • La sessió serà dijous 22 de desembre a les 19 h a la sala de Plens i es retransmetrà en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM) i Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube)

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha elaborat el Pla d’usos de l’Equipament Cívic de La Guàrdia, fruit d’un procés participatiu amb entitats, associacions, col·lectius i agents interns de l’Administració. En la propera sessió plenària es portarà el document per a la seva aprovació inicial. El Pla recull les principals activitats que ha d’acollir l’equipament, així com la interrelació entre el consistori i les entitats per garantir el bon funcionament del Centre Cívic.

La sessió serà dijous 22 de desembre, i començarà a les 19 h a la sala de Plens de la Casa de la Vila. També es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM), pel web de videoactes de l’Ajuntament i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube). Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia.

Pla Local de Joventut

Per altra banda, el Ple debatrà l’aprovació del Pla Local de Joventut, el document marc que recull els objectius i actuacions per fomentar l’emancipació juvenil. El Pla se sustenta en una diagnosi participativa en què s’analitza quina és la visió que té la pròpia joventut sobre les polítiques que afecten el seu dia a dia, a través d’una enquesta en què hi han participat prop de 190 joves de Sant Vicenç dels Horts, i també aportacions d’un centenar de joves recollides a dinàmiques als instituts vicentins.

Audiència Pública, el 29 de desembre

Les audiències públiques se celebren a l’auditori del Molí dels Frares. La propera sessió serà dijous 29 de desembre, a les 18 h, i el veïnat que vulgui participar ha d’enviar un correu electrònic a audienciapublica@svh.cat amb la seva petició.

Per garantir el bon funcionament de l’audiència i assegurar que totes les persones participants puguin ser ateses i degudament contestades, les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts. Podeu consultar el Reglament de Participació Ciutadana.

A banda de la ciutadania que sol·liciti intervenir, també hi podrà haver públic fins a complir l’aforament de la sala. La sessió també es podrà seguir per Ràdio Sant Vicenç i per Sant Vicenç TV.

Posted in Ple municipal