Vine a l’Espai Tast de la Mostra

L’Espai tast és un nou espai de la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts, on seran presents els millors sommeliers d’àmbit nacional que posaran a l’abast del públic les millors experiències gastronòmiques, al carrer del Comerç.

És una ludoteca de la gastronomia, dels vins i dels destil·lats; un lloc d’agenda intensa on sempre es menja o s’hi beu bé, on compartir i conèixer. L’aposta per la qualitat és indubtable, és un compromís per als productors que fan mans i mànigues per fer les coses bé. L’espai tast és vostre i el volem compartir com fem els mediterranis, a taula.

Díptic de l’Espai Tast

Recomanacions per a l’Espai Tast de la Mostra

  1. Les localitats per seguir cada tast s’adjudiquen per ordre d’arribada a la zona habilitada per l’Espai tast, segons les reserves realitzades prèviament a l’aplicatiu weezevent. El personal habilitat donarà pas a les persones que venen amb l’entrada descarregada.
  2. Per a cada tast, les persones assistents han d’accedir 5 minuts abans de començar la sessió.
  3. En cas que no es presentessin totes les persones inscrites a l’hora programada, aquestes perdran la seva reserva i s’admetran persones per ordre d’arribada sense entrada.
  4. A la sortida de cada tast, les persones assistents hauran de sortir de l’espai en el sentit establert per l’organització.
  5. Es sol·licita als participants que respectin als altres assistents, els presentadors i l’espai en general.
  6. No es permet fumar dins de l’àrea de tastos per a preservar els aromes i l’experiència sensorial.
  7. No es permet l’entrada a les persones menors de 18 anys, a excepció del Tast d’Olis.

Més informació al Programa de la Festa Major d’Hivern – 40a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts.

Posted in Consum, Cultura, Economia