Ses Majestats arribaran la tarda del 5 de gener a Sant Vicenç dels Horts

  • Ana Manjón Cárdenas, de 5è A de l’escola Joan Juncadella, guanya el concurs de dibuix del cartell de Reis

Els Reis d’Orient han confirmat a l’Ajuntament que arribaran a Sant Vicenç dels Horts la tarda del 5 de gener. Prèviament, els infants podran lliurar les seves cartes del 2 al 5 de gener a les bústies reials de Can Comamala; a la Festa de les Patgesses del 4 de gener davant de l’Escola Sant Josep; o al meteix dia 5 a partir de les 18 h a la plaça de la Vila.

Melcior, Gaspar i Baltasar demanen als infants que encenguin el fanalet màgic i el col·loquin en un lloc ben visible del balcó o la finestra de casa seva. Així, gràcies a la il·lusió, podran trobar fàcilment totes les llars vicentines i repartir regals a tothom. Als edificis municipals podeu demanar els llums led per col·locar dins dels fanalets.

L’alcalde de la ciutat, Miguel Comino, ha agraït el missatge de Ses Majestats, a qui ha assegurat: “Ja tenim preparada la clau de totes les llars vicentines. Estem esperant a Melcior, Gaspar i Baltasar amb molta il·lusió i esperem viure intensament la nostra tradicional Cavalcada de Reis, de les més antigues de Catalunya i un referent a la comarca”.

Rebuda dels Reis

La rebuda dels Reis tindrà lloc a la Casa de la Vila, el dia 5 a les 18 h, i hi haurà la recepció de cartes i l’alcalde lliurarà la clau màgica que obre totes les portes. A les 20 h la cavalcada sortirà de la plaça de la Vila i tindrà el recorregut següent: carrers de Rafael Casanova, d’Anselm Clavé, de Sant Josep, del Riu, d’Antoni Gaudí, carretera de Sant Boi, d’Àngel Guimerà, de Barcelona, de Llobregat, de Mn. Jacint Verdaguer, de Sant Miquel, d’Anselm Clavé, de Sant Josep i arribada a l’avinguda de Torrelles.

Des de la cruïlla de Sant Joan Bosco fins a la cruïlla d’Anselm Clavé, a la cavalcada no hi haurà música perquè les persones amb hipersensibilitat puguin gaudir-ne.

Concurs del cartell de cavalcada

Un cop més els nens i nenes de les escoles vicentines han participat al concurs del cartell de la cavalcada de Reis, organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Comissió de la Cavalcada. El treball guanyador, amb què s’il·lustra el cartell oficial, correspon a Ana Manjón Cárdenas, de 5è A de l’escola Joan Juncadella. Com a dibuixos finalistes han quedat els d’Enzo Trull Raya de 5è A de l’Escola Joan Juncadella i Gisela Cardoso Sánchez de 5è A de l’Escola la Vinyala.

Els infants premiats seran els encarregats de donar-li la clau del municipi a Ses Majestats la tarda del dia 5 de gener, per repartir els regals que els nens i nenes han demanat en les seves cartes. A més l’Ana, l’Enzo i la Gisela també rebran els seus cartells en format impremta, perquè se’ls puguin guardar com a record.

Afectacions a la mobilitat

Es tallarà la circulació de vehicles als accessos a la pl. de la Vila, el dijous 5 de gener a partir de les 16 hores, i a la resta de vials per on passarà la Cavalcada, entre les 19.30 i les 23 hores, durant el transcurs de la mateixa.
El recorregut de la Cavalcada és el següents: pl. de la Vila, carrers de Rafael Casanova, d’Anselm Clavé, de Sant Josep, del Riu i d’Antoni Gaudí, lateral de la ctra. de Sant Boi, carrers d’Àngel Guimerà, de Barcelona, de Llobregat, de Mossèn Jacint Verdaguer, de Sant Miquel, d’Anselm Clavé i de Sant Josep, amb arribada a l’av. de Torrelles.
Es prohibeix l’estacionament de vehicles des del dijous 5 de gener a les 7 hores al c. de Sant Joan Bosco i des de les 15 hores a la resta de vials per on passa la Cavalcada. També es prohibeix l’estacionament de camions als polígons industrials per facilitar l’estacionament de la resta de vehicles.
Es prega que no s’ubiquin persones per veure la Cavalcada al lateral de la ctra. de Sant Boi, pel costat de la mitjana. Aquest espai quedarà encintat.
Pel que fa al transport públic:
El servei de transport urbà Santvibus, línies SV1, SV2 i SV3 es veurà afectat i:
  • haurà de circular desviat des de les 16 h i fins les 19 h pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi. Les parades suprimides són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals al c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, cruïlla amb el c. del Pas del Llop.
  • es suprimiran les expedicions a partir de les 19 h. Per tant, es suprimeixen les següents expedicions: línia SV1 19.35, 20.25, 21.15 i 22.00 h, línia SV2 19.10, 20.05, 21.00 i 21.45 h i línia SV3 19.25, 20.10 i 20.55 h. L’expedició de la SV1 de les 18.45 h finalitzarà a la parada Girona.
El servei de transport interurbà, línies L60 en sentit Molins de Rei i L61, L62 i e20 en sentit Barcelona, es veurà afectat i haurà de circular desviat des de les 16 h i fins la finalització del servei per les carreteres de Torrelles i de Sant Boi.
Les parades suprimides són les compreses entre Claverol i CAP Vila Vella. S’habilitarà parada provisional a la ctra. de Sant Boi, cruïlla amb el c. del Pas del Llop.
El servei de transport interurbà, línies L60 en sentit Sant Joan Despí, L61 en sentit Sant Boi de Ll. i L62 i e20 en sentit Torrelles de Ll., es veurà afectat i haurà de circular desviat des de les 19 h i fins la finalització del servei per les carreteres de Sant Boi i de Torrelles. Les parades suprimides són les compreses entre Barcelona-Girona i La Foneria. S’habilitaran parades provisionals a la ctra. de Sant Boi, a les cruïlles amb els carrers de Llobregat, d’Antoni Mampel, del Pas del Llop i del Primer de Maig.
Posted in Cultura