Tornen les propostes festives de l’Estiu de Cultura durant les nits de juny i juliol

  • Del 2 de juny al 29 de juliol diverses places de la ciutat acolliran concerts i ballades de sardanes

Amb l’arribada del bon temps es multipliquen les activitats culturals a l’espai públic. Arriba una nova edició de l’Estiu de Cultura, i durant els mesos de juny i juliol el veïnat podrà gaudir d’aquest cicle únic a la comarca, amb espectacles de petit format, gratuïts i a l’aire lliure.

La proposta és àmplia i de qualitat contrastada: concerts tribut a Txarango, Raffaella Carrà o AC/DC; concerts acústics com per exemple el de Nil Boladeras; ballades de sardanes amb la Cobla del Baix Llobregat i la Vila d’Olesa; el 14è Festival de Jam-session… Enguany, a més, hi haurà actuacions destacades de km 0, dels nous projectes musicals d’artistes vicentins.

El regidor de Cultura, Isidre Bautista, ha animat tothom a gaudir dels concerts: “L’Estiu de Cultura és un moment excel·lent per compartir amb la família i les amistats, amb propostes festives de molta qualitat”. Per la seva banda, la regidora de Promoció de la Ciutat, Paqui Capellades, ha destacat: “La ciutat abraça la cultura durant tot l’any, però en especial els mesos estivals. Som un referent a nivell comarcal i convidem totes les persones de dins i fora de Sant Vicenç dels Horts a gaudir de la ciutat”.

Podeu consultar aquí tota la programació de l’Estiu de Cultura.

 

Posted in Cultura