Veredicte de la 8a edició del Premi de Poesia Narcís Lunes i Boloix

  • Jordi Cervera, Sara Cabrera i Teresa Sabater són les persones guardonades en les diferents categories del certamen

El Premi de Poesia Narcís Lunes i Boloix, promogut per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts en col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat, es consolida al territori i ha celebrat la seva vuitena edició, convertint-se així en un certamen cultural de referència a la comarca. El guanyador final ha estat Jordi Cervera Nogués amb la seva obra titulada ‘Un error, les fulles, l’udol’. Aquesta obra ha rebut un premi valorat en 1.500 euros i serà publicada en format físic amb un tiratge inicial de 750 exemplars, 25 dels quals es lliuraran a l’autor. 

En la categoria de Poema, el guardó ha estat concedit a la vicentina Sara Cabrera Corbacho pel seu treball titulat ‘Bola de pèl’, reconegut amb un premi de 300 euros. Així mateix, també es concedeix una Menció per a autors i autores locals, en aquesta ocasió a Teresa Sabater Puig, per la seva obra ‘L’ou que es mou’, dotada amb un premi de 200 euros.

El regidor de Cultura, Jordi Gil, mostra la seva satisfacció per l’alt nivell de les obres presentades en aquesta edició del certamen i destaca la importància del Premi Narcís Lunes i Boloix com a motor de creació literària i de la preservació de l’esperit cultural de Sant Vicenç dels Horts. “A través d’aquest concurs no només homenatgem l’escriptor vicentí, sinó també la rica tradició poètica de la nostra terra. És una celebració de la creativitat i un reconeixement al talent que resideix als nostres carrers”, afirma Gil.

El concurs, que és obert a qualsevol persona major d’edat, ha rebut una gran participació, un fet que posa de manifest l’interès del municipi en l’àmbit de la poesia. 

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts agraeix a totes les persones participants la seva implicació i esforç, així com la seva contribució a enriquir el panorama cultural del municipi. A més, el consistori reitera el seu compromís amb la promoció de la literatura i les arts, i anima les veïnes i els veïns a continuar participant en futures convocatòries.

Posted in Cultura