Descripció
Síntesis de la Proposta: Treballem l’alimentació des de les diferents perspectives
- Concurs Fotogràfic: “Som el que mengem”.
- Dimensions humanes: descoberta de les nostres dimensions i treball del cos físic
- La importància dels punts de vista: les creences, les expectatives
Recursos necessaris
- Materials: projector, fitxes, colors, fulls blancs
- Humans: Dietista Nutricionista i Referent Emocional Comunitari
Objectius
Objectiu General: Veure i reconèixer la relació entre l’alimentació, el nostre cos físic i el benestar emocional.
Objectius Específics:
- Prendre consciència de les pròpies necessitats i desitjos
- Prendre consciència de la interacció entre emoció, raó i comportament.
- Prendre consciència de les eleccions que prenc envers la pròpia salut.
- Definir objectius propis per assolir més benestar en el desenvolupament d’una persona
- Veure i reconèixer les pròpies necessitats de cada dimensió: física, mental,
Calendari i Horari
Horaris: Dimarts al Matí (1h-1,5h)
Sessions: 2 sessions per classe
Lloc
Centre educatiu.