Les actuacions per millorar el servei d’abastament d’aigua i el clavegueram, a debat al Ple

  • La sessió serà avui a les 19 h a la sala de Plens i es retransmetrà en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM) i Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube)

El Ple municipal de febrer debatrà l’aprovació  definitiva del Pla director del cicle integral de l’aigua (xarxa d’aigua potable i clavegueram) de Sant Vicenç dels Horts 2022 – 2027. Després l’haurà d’aprovar l’Àrea Metropolitana de Barcelona. El document és el resultat de l’anàlisi de l’estat actual de la ciutat i proposa actuacions per garantir un bon servei per a la ciutadania, així com adoptar mesures per l’estalvi i la sostenibilitat.

La sessió començarà a les 19 h a la sala de Plens de la Casa de la Vila. També es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM), pel web de videoactes de l’Ajuntament i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube). Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia.

Lluita contra el frau i la corrupció

Avançant amb el compromís de bon govern i transparència, el plenari debatrà aprovar una declaració de compromís efectiu pel reforç dels mecanismes d’integritat, i més concretament en el desplegament de les mesures que siguin necessàries per combatre eficaçment les irregularitats administratives, el frau, la corrupció i els conflictes d’interès. Aquestes conductes suposen l’erosió de la confiança que la ciutadania té en les seves pròpies institucions i, així mateix, afecten la imatge institucional. La declaració vincula a tots els membres del consistori, actuals i futurs, a comprometre’s amb aquests valors. El Ple ja va aprovar un Codi Ètic que podeu consultar aquí

Seguint amb el punt anterior, també es debatrà el compromís polític efectiu dirigit a garantir la bona gestió financera del consistori. Així, es portarà a consideració dels regidors i regidores un Pla de Mesures Antifrau, treballat conjuntament amb la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de millorar la qualitat de la democràcia i el funcionament dels governs i les administracions públiques.

Audiència Pública, el 23 de febrer

Les audiències públiques se celebren a l’auditori del Molí dels Frares. La propera sessió serà dijous 23 de febrer, a les 18 h, i el veïnat que vulgui participar ha d’enviar un correu electrònic a audienciapublica@svh.cat amb la seva petició.

Per garantir el bon funcionament de l’audiència i assegurar que totes les persones participants puguin ser ateses i degudament contestades, les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts. Podeu consultar el Reglament de Participació Ciutadana.

A banda de la ciutadania que sol·liciti intervenir, també hi podrà haver públic fins a complir l’aforament de la sala. La sessió també es podrà seguir per Ràdio Sant Vicenç i per Sant Vicenç TV.

Posted in Ple municipal