La Policia Local deté una persona davant d’un institut

La Policia Local deté una persona davant d’un institut que duia una gran quantitat d’haixix

  • Ha estat denunciat per un presumpte delicte contra la salut pública i ha estat posat a disposició dels Mossos d’Esquadra

El servei de seguretat als accessos de les escoles, que porta a terme la Policia Local cada dia, ha servit per detenir una persona que duia una gran quantitat d’haixix. Els fets van ocórrer la setmana passada, quan els agents que finalitzaven el servei van observar un grup de joves que es trobaven davant de l’institut Frederic Mompou amb actitud sospitosa. Després d’identificar-los, a un d’ells li van trobar la droga i van procedir a detenir-lo.

Com a procediment habitual, després de comunicar-li que quedaria detingut i recordar-li els seus drets, es condueix a la persona al CAP Serral per fer un reconeixement mèdic. En l’exploració es va descobrir que duia encara més droga amagada. En total se li van decomissar més de cent grams d’haixix.

Després de la revisió a l’ambulatori, els agents de la Policia Local el van traslladar a les dependències dels Mossos d’Esquadra a Sant Feliu de Llobregat.

Posted in Salut i seguretat