Afectacions mobilitat volta ciclista

Afectacions a la mobilitat durant el pas de la Volta Ciclista el 22 i el 24 de març

  • Es tallarà puntualment la carretera de Sant Boi el divendres a la tarda i el diumenge al matí

El 22 i el 24 de març la Volta Ciclista a Catalunya passarà per Sant Vicenç dels Horts. El recorregut dels dos dies és per la carretera de Sant Boi: el divendres es farà la cinquena etapa i la previsió de pas és entre les 16.50 i les 17.20 h; i el diumenge serà la setena etapa i es preveu que el pas sigui de 10.50 a 11.10 h.

 

Quins talls de trànsit hi haurà?
  • Els dos carrils centrals de la carretera de Sant Boi es tallaran una hora abans del pas dels ciclistes. Els competidors poden circular en algun moment d’aquestes franges horàries i, quan ho facin, el seu pas no durarà més de 15 minuts. 
  • Els carrils laterals de la carretera de Sant Boi es mantindran oberts.

 

Circulació alternativa
  • Els vehicles que vulguin anar cap a Torrelles, hauran de circular pel lateral de la carretera de Sant Boi i fer el trajecte de Carrer Nou, Salvador Allende i Claverol, fins a incorporar-se a la carretera de Torrelles. Igualment a la inversa, qui vingui de Torrelles entrarà a Sant Vicenç pel carrer del Claverol.
  • Els vehicles que vulguin circular per l’interior de Sant Vicenç dels Horts, ho hauran de fer per la part del Turó.
  • Els vehicles del Serral, que es troben a la vessant del riu Llobregat, no podran entrar ni sortir a la carretera de Sant Boi en un marge de 15 minuts, mentre estiguin passant els ciclistes. Només es permetrà el pas de vehicles en situació d’emergència.
Posted in Esports, Incidències en la via pública