Afectacions a la mobilitat durant la Setmana Santa, del 22 al 29 de març

Del 22 al 29 de març se celebrarà la Setmana Santa a Sant Vicenç dels Horts, el que comportarà afectacions en la mobilitat. Cal tenir en compte, a més, que la Volta Ciclista a Catalunya també provocarà afectacions a Sant Vicenç dels Horts el 22 i el 24 de març. Concretament, el divendres la previsió és que hi hagi talls de carrers entre les 16.30 i les 17.20 h; i diumenge, entre les 10.30 i les 11.10 h), coincidint amb el pas la processó de La Borriquita.

Quins talls de trànsit hi haurà per la Setmana Santa?

Divendres 22 de març

20 h Presentació de la Setmana Santa a la Societat La Vicentina

  • Accés prohibit al Carrer Rafael Casanovas (mitja hora abans)
  • Accés prohibit al Carrer Mossèn Josep Duran (mitja hora abans)
Dissabte 23 de març

18:45 h Processó de Rams

  • Accés prohibit al Carrer Mossèn Josep Duran (15 minuts abans)
  • Accés prohibit al Carrer Nou (15 minuts abans)
Diumenge 24 de març

11.30 h Processó de “La Borriquita” (Santo Cristo de la Esperanza). Prohibició d’estacionament en el recorregut de la processó: de 6 a 14h.

Sortida del Poliesportiu Municipal Sant Josep, Escola Sant Josep. Itinerari: c. de Girona, Església de Sant Josep (benedicció de rams), c. de Mn. Jacint Verdaguer, c. d’Antoni Mampel, av. de Ferrocarril, i arribada al Poliesportiu Municipal Sant Josep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dijous 28 de març

21.30 h Processó amb saetas del Santísimo Cristo. Prohibició d’estacionament en el recorregut de la processó: de 18.30 a 3 h.

Sortida de l’Església de Sant Josep. Itinerari: c. de Mn. Jacint Verdaguer, c. d’Antoni Mampel, av. de Ferrocarril, i arribada al Poliesportiu Municipal Sant Josep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hi haurà reserva d’estacionament, de 16 a 2 h, als carrers B (Germans Cofrares), i Albacete.

Divendres 29 de març

8 h Via Crucis

Sortida de l’Església de Sant Vicenç Màrtir. Itinerari: c. de Nadal, c. de Barcelona, c. de Rafael Casanova, pl. de la Vila, c. de Rafael Casanova, c. de la Pobla, c. Nou i pl. de Catalunya i arribada a l’Església de Sant Vicenç Màrtir.

  • Accés prohibit al Carrer Rafael Casanovas (en el moment d’iniciar el Via Crucis)

16.30 h Desfilada dels Armats del Cos de Portants

Sortida del Casal Parroquial. Itinerari: c. De Ribot, c. De Nou, c. de Sant Josep, c. de Miguel Hernández, c. de Rafael Casanova, pl. de  la Vila (aturada, exhibició i arenga del Centurió), c. de Sant Joan Bosco, c. de Sant Miquel, c. de Ribot, c. de Rafael Casanova i arribada a la Societat Cultural La Vicentina.

  • Accés prohibit al Carrer Rafael Casanovas (en el moment d’iniciar la Desfilada)

21 h Processó amb saetas del Silenci. Prohibició d’estacionament en el recorregut de la processó: de 18 a 0 h.

Sortida de l’Església de Sant Vicenç Màrtir. Itinerari: pl. de Catalunya, c. de Barcelona,  c. de dr. Robert, c. de Mn. Jacint Verdaguer, pl. de la Vila, c. de Rafael Casanova, c. de la Pobla, c. de Nou, pl. de Catalunya i arribada a l’Església de Sant Vicenç Màrtir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Consulta tot el programa de la Setmana Santa 2024 a Sant Vicenç dels Horts

Posted in Incidències en la via pública, Territori i mobilitat