Sant Vicenç dels Horts se suma a l’Hora del Planeta

  • La Casa de la Vila s’enfosquirà el 23 de març de 20.30 a 21.30 h i el consistori també anima a la població a apagar els llums
  • Es vol conscienciar sobre l’ús racional de l’energia, l’impacte sobre el medi ambient de la seva generació i la protesta per l’encariment dels subministraments.

El dissabte 23 de març tindrà lloc una acció a nivell global per reclamar un canvi del paradigma actual de generació i consum d’energia, que és completament nociu pel medi ambient. Es tracta de “L’Hora del Planeta”, que promou una apagada de llums generalitzada durant una hora, per conscienciar sobre aquest fet. L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha decidit adherir-s’hi i deixarà l’edifici de la Casa de la Vila completament a les fosques, entre les 20.30 i les 21.30 h.

 La regidora de Medi Ambient, Transició Energètica i Jardineria, Mireia Vergés, ha fet una crida a la ciutadania: “Encoratgem la participació del veïnat en aquesta iniciativa, convidant-los a mostrar el seu compromís amb la transició cap a un model energètic més sostenible. A través d’aquesta acció col·lectiva, estem contribuint de manera significativa a la preservació del nostre planeta i al benestar de les generacions futures”. La regidora ha recordat que els vicentins i vicentines disposen de l’Oficina de Transició Ecològica, ubicada a Can Comamala: “L’Ajuntament dona suport a ciutadania i empreses locals per optimitzar la eficiència energètica de les seves llars o negocis, tot incorporant principis de conservació ambiental i sostenibilitat”.

 L’Hora del Planeta és una iniciativa promoguda per l’organització WWF, un ens internacional format per més de 100 països que defensa el medi ambient i la protecció de les espècies animals i vegetals. 

Trobareu tota la informació de la iniciativa i la trajectòria de l’entitat al seu web.

Posted in Medi ambient