Ampliació dels horaris del cementiri per Tots Sants

  • Fins al 2 de novembre el cementiri obrirà de 9 a 18 h

Durant la Diada de Tots Sants i els dies anteriors i posteriors les famílies acostumen a anar al cementiri per recordar els seus avantpassats i visitar les tombes d’altres familiars i amistats. Davant la previsió de més afluència a les instal·lacions, el cementiri de Sant Vicenç dels Horts amplia els seus horaris i fins al dimecres 2 de novembre obrirà de 9 a 18 h.

Com cada any, el 2 de novembre a les 12 h es farà una cerimònia especial a la Capella dels Màrtirs del cementiri. Des de l’equipament s’indica que enguany s’han fet tasques de repintat dels espais, i es demana al veïnat que les ofrenes florals siguin naturals per facilitar l’eliminació de residus. També s’aconsella que no es facin servir gerros on l’aigua quedi estancada, per a evitar la proliferació del mosquit tigre.

L’Ajuntament recorda que s’ha instal·lat un espai per al dol gestacional i perinatal, un terme que es refereix a totes aquelles pèrdues d’infants que tenen lloc durant l’embaràs, el part o als pocs dies després del naixement. A petició de l’associació Petits Mapaad, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts el va habilitar al cementiri municipal.

Per altra banda, per accedir al cementiri en transport públic es pot fer servir el SantviBus, línies SV2 i SV3, que tenen parada al c. del Cementiri, en ambdós sentits. Recordeu, però, que el dia 1 de novembre és festiu i no hi ha servei d’autobús. Per totes aquelles persones que vulguin anar a visitar el cementiri comarcal Roques Blanques del Papiol, poden consultar l’accés amb transport públic des del seu lloc web.

Per qualsevol consulta a l’oficina de gestió es pot telefonar al 93 656 44 60, visitar la pàgina www.cementiridesantvicensdelshorts.com o visitar l’oficina de gestió situada al tanatori.

 

Posted in Convivència i civisme, Serveis municipals