Obres de millora de l’asfaltat a l’autovia A2 a l’alçada de Sant Vicenç dels Horts

  • El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha licitat els treballs per reparar els desperfectes de la via

Les persones que circulin per l’autovia A2 al seu transcurs pel nostre municipi hauran observat que hi ha diversos trams on l’asfalt es troba en mal estat, fins i tot lleugerament esfondrat. Per resoldre aquesta situació, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha licitat les obres, amb un pressupost de 341.891,39 euros (IVA inclòs).

Concretament, entre els punts quilomètrics 600+795 i 600+905 es farà una intervenció estructural per reparar la via, i a la resta de tram es faran accions superficials. Encara no es coneix el detall dels treballs i, per tant, no s’han determinat les afectacions a la mobilitat que provocarà la intervenció.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts celebra que es posi fil a l’agulla per resoldre aquest fet. En paral·lel, s’avança amb altres projectes que tenen en marxa el Ministeri i el consistori, com és el cas de l’ampliació de dos a quatre carrils l’accés a l’autovia des de la rotonda de les Ovelletes, fet que provocarà que s’espongi el trànsit. Podeu llegir tots els detalls aquí

 

 

Posted in Territori i mobilitat