Arriba la 13a Cursa de la Vicentina amb dues proves de 5 i 10 km

Aneu escalfant que s’acosta una nova edició de la Vicentina! Torna aquesta cursa popular que arriba a la 13a edició, i ho fa amb l’habitual proposta de dos recorreguts pel municipi: un de 5 km i un altre de 10 km. Les persones que s’hi apuntin obtindran de regal unes malles i altres obsequis per part dels patrocinadors. La cursa tindrà lloc el 30 d’octubre, a partir de les 10 h, i la sortida serà al Parc de la Foneria.

Afectacions a la mobilitat

Es realitzarà el tall de circulació de vehicles en els vials on es duran a terme les curses mitjançant la Policia local i personal voluntari: des de les 6 h al c. del Claverol, entre els carrers de la Masia de Can Coll i Sant Josep, i a partir de les 9 h en la resta de vials. Els vials s’aniran reobrint a la circulació dels vehicles a mesura que les curses hagin transcorregut. En el cas de la ctra. de Sant Boi, romandrà tallada a la circulació entre les 9 i les 10 h. En els mateixos vials es veurà també afectat l’accés i sortida dels guals permanents d’habitatges i naus industrials puntualment.

Per aquest motiu, es recomana planificar els desplaçaments abans o després de la realització de les curses o evitar l’ús del vehicle.

Es prohibeix l’estacionament de vehicles des del dissabte 29 d’octubre: a les 7 h al pàrquing de les dependències municipals de la Foneria i a les 22 h al c. del Claverol, al tram comprès entre l’av. de Torrelles i el c. de Sant Vicenç, i al pàrquing del Parc de la Foneria.

Els vianants podran circular amb normalitat per les voreres, però hauran de parar atenció a l’hora de creuar pels passos de vianants durant la realització de les curses.

Transport públic

  • Desviament de la línia L62 en sentit Torrelles de Ll., des del c. de Barcelona i fins la parada ctra. de Torrelles/c. Sant Joan, per les ctres. BV-2002 i BV-2005. Parades afectades: totes entre Barcelona-Girona i Claverol/Santa Clara. S’habilitaran parades provisionals a la ctra. de Sant Boi/c. Llobregat, ctra. de Sant Boi/c Antoni Mampel, ctra. de Sant Boi/c. Pas del Llop, ctra. de Sant Boi/c. Primer de Maig i lateral ctra. de Torrelles/c. Claverol.
  • Desviament de la línia L62 en sentit Molins de Rei/Barcelona, des de la pl. dels Països Catalans i fins la parada del CAP El Serral, per les ctres. BV-2005 i BV-2002. Parades afectades: totes entre Camp de futbol de la Barruana i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals a la ctra. de Torrelles/pl. dels Països Catalans, ctra. de Sant Boi/c. Primer de Maig i ctra. de Sant Boi/c. Pas del Llop.

També es poden produir endarreriments puntuals del trànsit a la ctra. de Sant Boi (BV-2002) pel pas de les curses.

Posted in Esports, Incidències en la via pública