Àrea Metropolitana ha renovat flota

La Deixalleria Mòbil oferirà el servei fins i tot en cas de pluja

  • L’Àrea Metropolitana ha renovat la flota de vehicles i Sant Vicenç dels Horts compta amb una furgoneta nova, disponible a partir de l’1 de desembre

La Deixalleria Mòbil és un servei que s’ofereix a la ciutadania per fomentar la recollida selectiva de residus. Es tracta d’un vehicle adaptat per dipositar-hi les deixalles que no s’haurien de barrejar amb la brossa de cada dia, que es desplaça a diversos punts del municipi. Fins ara quan feia mal temps el servei no es podia oferir, però l’Àrea Metropolitana ha renovat la flota de vehicles i les noves furgonetes sí que podran desplaçar-se fins i tot en cas de pluja. Els vehicles nous estaran disponibles a partir de l’1 de desembre.

La regidora de Medi Ambient, María Peláez, ha destacat la millora de la deixalleria: “Aquest servei facilita que el veïnat pugui desfer-se correctament de diversos residus, de manera còmode i accessible. Amb la incorporació del vehicle nou encara serà més fàcil i no s’interromprà la iniciativa”.

A la Deixalleria Mòbil s’hi pot portar, per exemple: olis de cuina i motor (fins a 5 litres), medicaments, aparells informàtics i electrònics, fluorescents i bombetes, piles i bateries, cosmètics, pintures, sabates, dissolvents, radiografies, paelles, etc.

Horaris i parades (dimarts a la tarda):

  • Ajuntament (plaça de la Vila, 1) de 16 h a 17.20 h
  • de Mossèn Jacint Verdaguer / c. del Llobregat (Can Ros), de 17.20 h a 18.40 h
  • Estació De FFCC de Sant Vicenç dels Horts, de 18.40 h a 20 h
Posted in Medi ambient