Intervencions a l’espai públic

Informació sobre les properes afectacions a la mobilitat per intervencions a la via pública

Us informem de diverses intervencions a l’espai públic que provocaran afectacions puntuals a la mobilitat habitual, sobretot pel pas dels vehicles i el transport públic.

20 de novembre

Pel Dia universal de la Infància el diumenge 20 de novembre a la pl. de la Vila, serà necessari el tall de trànsit dels accessos des dels carrers de Rafael casanova, Mossèn Jacint Verdaguer i Sant Miquel, entre les 9 i les 14 h.

Pel que fa al transport públic, serà necessari el desviament temporal de la línia interurbà L62 en sentit Molins de Rei/Barcelona, que circularà desviada pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi. Les parades suprimides són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals al c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

21 de novembre

L’empresa Acisa, que està executant les obres del projecte de coordinació i millora de dels semàfors de la ctra. de Sant Boi (BV-2002), ha indicat que el próxim dilluns 21 de novembre realitzarà tasques d’asfaltatge a la cruïlla de la ctra. de Sant Boi amb el c. de Llobregat i al c. Nou amb el c. Primer de Maig, que produiran afectacions puntuals a la circulació de vehicles. Es donarà pas alternatiu. Es desviaran, durant tot el dia, les línies de bus següents:

 • SV3 del Santvibus. Circularà pels carrers d’Àngel Guimerà i Barcelona. Parades afectades: La Vailet/Parc del Mamut Venux i CAP El Serral. S’habilitaran parades provisionals a Barcelona/Dr. Robert i Barcelona/Mare de Déu de Núria.
 • L60 sentit Molins de Rei. Circularà per la ctra. de Sant Boi i el c. de Barcelona. Parades afectades: Barcelona/Llobregat i Barcelona/Bécquer.

21 i 22 de novembre

Per una descàrrega de plaques fotovoltaiques al c. de Barcelona, 161 serà necessari el tall de trànsit del c. de Barcelona, des del c. d’Àngel Guimerà, i del c. de la Indústria, des del c. de Mossèn Jacint Verdaguer, el dilluns 21 i el dimarts 22 de novembre, entre les 9 i les 10.50 h.

Per aquest motiu, es veuran afectades les línies SV1 i SV2 del Santvibus, en les expedicions següents: SV1 9.35 i 10.25 h i SV2 9.05 i 10.00 h.

Aquestes circularan desviades per la ctra. de Sant Boi i el c. de Llobregat fins reprendre l’itinerari habitual.

Parades afectades: Barcelona/Dr. Robert i Barcelona/Mare de Déu de Núria. Parades alternatives: La Vailet/Parc del Mamut Venux i CAP El Serral.

Del 22 al 26 de novembre

Obres de millora de la recollida d’aigües pluvials al c. de Girona: Tall del carril de circulació en sentit al Molí dels Frares.
L’itinerari alternatiu serà pels carrers de Mossèn Jacint Verdaguer i d’Antoni Mampel, l’av. del Ferrocarril, la trav. de Barcelona i el c. d’Albacete.

Pel que fa al transport públic, es preveu l’afectació a les línies SV1, SV2, ESC i L60, tal i com es detalla a continuació:

 • Línies SV1 i SV2
  Desviament fins al dissabte 26 de novembre (fases 1 i 2). Deixaran de circular pels carrers de Girona i d’Albacete, en el tram del costat de l’escola Sant Josep. L’accés i sortida al barri de Sant Josep es realitzarà pel c. d’Antoni Mampel.
 • Línia ESC
  Desviament del 22 al 25 de novembre (fase 1). Deixarà de circular pel c. de Girona i ho farà pel c. de Barcelona, el nus de Quatre Camins, la ctra. N-340 i els carrers D i B. Avançarà la sortida de l’estació FGC Sant Vicenç 5 minuts: a les 7.15 h en comptes de les 7.20 h.
 • Línia L60
  Sentit Sant Joan Despí, desviament fins al dissabte 26 de novembre (fase 2). Deixarà de circular pel c. de Girona i ho farà per la ctra. N-340, el nus de Quatre Camins i el c. de Barcelona.
  Sentit Molins de Rei, desviament del 22 al 25 de novembre (fase 1). Deixarà de circular pel c. de Girona i ho farà pel c. de Barcelona, el nus de Quatre Camins, la ctra. N-340 i fins al carrer D.

 

Posted in Incidències en la via pública