Arriba la 12a edició del Tapes i Canyes: gastronomia amb productes de proximitat

  • Del 28 de setembre al 8 d’octubre es podran degustar elaboracions i votar la millor tapa de Sant Vicenç dels Horts

Arriba la tardor i, com és habitual, una nova edició del Tapes i Canyes, la ruta gastronòmica d’elaboracions en petit format dels bars, restaurants i fleques de Sant Vicenç dels Horts. Enguany, és la dotzena edició d’aquesta campanya organitzada conjuntament per l’Ajuntament i la Unió de Botiguers, amb la participació d’11 establiments del municipi. Són:

  • Casa Antón (Carretera de Sant Boi, 1)
  • Hamburgueseria El Chamo (Pl. de la Vila, 2)
  • Cal Chicho (C. Fundadors, 1)
  • La Cuina d’en Toni (C. Rafael Casanova, 45)
  • Snack Bar El Soci (C. Antoni Mampel, 20)
  • Bar Montseny (C. Ángel Guimerá, 23)
  • El Far (Ctra. Sant Boi, 52)
  • Feel the burger (Centre Comercial La Vailet, Carretera de Sant Boi, 63-67)
  • Bar Quimeta (Pl. de la Vila, 20)
  • La Taska Taverna (C. Jacint Verdaguer, 101)
  • MA Baker (C. Rafael Casanova, 195)

L’esdeveniment serà del 28 de setembre al 8 d’octubre, on es podran degustar les elaboracions (amb beguda inclosa) per 3,5 euros. El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, agraeix la implicació del sector de la restauració vicentina: “Un any més han treballat de valent per reivindicar la qualitat dels productes locals i la gran professionalitat del sector. Animem a totes les persones a gaudir d’aquesta proposta i descobrir el talent i la passió dels restauradors i restauradores locals”.

Com l’any passat, es lliuraran tres premis a les millors tapes, atorgats per votació popular, d’acord amb les valoracions de les persones consumidores. Es farà l’entrega d’una placa als restaurants guanyadors perquè la puguin exhibir als seus establiments.

Sant Vicenç dels Horts és un dels municipis que conformen el Parc Agrari del Baix Llobregat, on s’hi conreen verdures i hortalisses com albergínies, pebrots, carbassons, carbasses, enciams, cols i pastanagues, i també fruites com figues, pomes, caquis i peres, entre d’altres. Com a mostra del compromís de la restauració vicentina amb el producte local i de temporada, les tapes duen algun producte del Parc com a ingredient.

Menjar tapes té premi!

Entre les persones consumidores que dipositin la butlleta a les urnes que trobaran als establiments participants se sortejarà un àpat (dinar o sopar) per a dues persones en l’establiment guanyador del premi a la millor tapa.

Consulta els establiments participants i les seves tapes!

Posted in Economia, Ocupació i empresa