Complex Esportiu Municipal

Convocada una vaga a les empreses esportives pel 24 de novembre

  • L’aturada pot afectar el Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals i altres instal·lacions

Diversos col·lectius de les empreses esportives estan cridats a una convocatòria de vaga pel dijous 24 de novembre. L’aturada, de 24 hores, pot afectar el Complex Esportiu Municipal (CEM) Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals, així com altres instal·lacions, especialment, els camps municipals de futbol de La Barruana i de la Guàrdia o el Poliesportiu Municipal Sant Josep, ja que compten amb treballadors/es de les empreses que s’agrupen sota el paraigües de l’Associació Catalana d’Empreses de Gestió Esportiva (ACEGE).

La convocatòria de vaga s’adreça als sectors de consergeries, neteja, socorristes i monitoratge d’activitats esportives. En el cas del Complex Esportiu, l’empresa gestora ha informat que es podran recuperar en dies posteriors els serveis que es cancel·lin per la vaga, com per exemple, les sessions d’entrenament personal, els cursos de natació genèrics i escolars, etc.

Posted in Esports