Seguretat ciutadana

L’Ajuntament reconeix la tasca de la Policia Local amb una entrega de premis durant la seva Diada

  • La jornada ha posat en valor la professionalitat i trajectòria dels agents, així com la recuperació de la Unitat de Proximitat i la col·laboració del veïnat per vetllar per la seguretat ciutadana

Sant Vicenç dels Horts ha celebrat un any més la Diada de la Policia Local amb una jornada de portes obertes a la prefectura de Can Sala, el 19 de novembre, i amb un acte de reconeixement a la tasca del cos, organitzat avui a l’auditori del Molí dels Frares. Així, la ciutat ha retut homenatge a agents, entitats i ciutadania a títol particular, pel seu compromís ferm a l’hora de garantir la seguretat a Sant Vicenç dels Horts.

En concret s’han lliurat guardons a agents que durant el darrer any han efectuat actuacions de mèrit; a ciutadania que ha col·laborat per garantir la seguretat a la via pública; a serveis d’emergències i veïnat que ha tingut iniciatives solidàries amb la seguretat; i per últim a persones amb una llarga trajectòria de servei.

L’alcalde, Miguel Comino, ha clos l’acte amb paraules d’agraïment a la Policia Local: “L’Ajuntament està al vostre costat per garantir que treballeu en les millors condicions, amb el millor personal i els millors recursos. Des del primer dia que vam iniciar mandat, el Govern Municipal es va marcar un objectiu molt clar: impulsar la Policia Local per convertir-la en un cos modern, al servei dels vicentins i les vicentines les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any”. I ha recordat: “A Sant Vicenç dels Horts ens vam posar a treballar des del primer dia per disposar d’una Policia Local moderna. I tenim dues realitats que parlen per si soles. D’una banda, hem recuperat la Unitat de Proximitat de la Policia Local. I de l’altra, hem apostat per la feminització del cos, amb la presència de cada cop més dones a la plantilla”.

A més de l’alcalde, a l’acte hi han assistit i lliurat guardons el delegat territorial del govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs; José Antonio Lorenzo, Inspector en Cap de la Policia Local; i Juan Ramón Torres, 3r tinent d’alcaldia. A més un col·laborador de l’Institut Guttman, Kevin Lao, ha pronunciat una conferència a l’inici de l’acte sobre diversitat funcional i seguretat ciutadana.

 

Relació de persones reconegudes

  • Agents de la Policia Local per la seva implicació en l’Educació Viària: Joan Martínez Pallarés, Manuel Caballero Moreno, Rafael García Domènech, Juan Francisco Moreno Pérez, María Cerezo Salguero i Raúl Araujo Macías.

 

  • Agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra per serveis rellevants: Pablo Molina Sanz, Manuel Bravo Carrasco, Daniel Pastor Marín, Juan Lozano Pardo, Javier Marchán Fernández, Antonio Aguilera Poveda, David López Villaverde, Víctor Garcia Crespín, Sónia Saavedra Palos, Maria Cerezo Salguero, Javier Marchan Escudero, Ester Granados Martínez, Jordi Llombart Jorba, Marc Mateu Gil, Moisés Morales Ruíz, Ramón Lizarte Fernández, Manuel Sánchez Rodríguez, Elizabeth Granados Martínez, Ibtissam Lhajji Nouali, Núria Redondo Arribas, José Manuel Galeote Caballero, i Enrique Tarrigas Egeda.

 

  • Ciutadania a títol individual, que amb la seva intervenció va ajudar a la Policia a resoldre favorablement diferents incidents, serveis o requeriments: Olga Andrea Diftirenco, Miguel Angel Gómez Rodríguez i Manuel Nuñez Rubio.

 

  • Reconeixement a la seva trajectòria professional: Inspector del Cos Nacional de Policia, Ignacio Camino Lacarte; Sotsinspector dels Mossos d’Esquadra, Andreu Baena Pérez; Caporal del Cos de Mossos d’Esquadra, Jordi Ramos Messeguer; Agent del Cos de Mossos d’Esquadra, Andreu Calafell Martell; Cos d’Agents Rurals (recull el reconeixement el Cap de l’Àrea Bàsica del Baix Llobregat del Cos d’agents Rurals, Raimon Roda Gimeno); i Cap de la Policia Local de Cornellà de Llobregat, Segundo Poblador Trinidad.

 

  • Reconeixements a policies per 25 anys de servei: María Cerezo Salguero, Manuel Torrijos Aguilar.

 

Posted in Salut i seguretat