detenir al conductor del vehicle

La Policia Local de Sant Vicenç dels Horts intervé 49 kg de marihuana en un control d’alcoholèmia

  • Van detenir al conductor del vehicle després que intentés escapolir-se del dispositiu policial

Nova intervenció de mèrit de la Policia Local, que en aquesta ocasió ha detingut a un presumpte traficant d’estupefaents. Els fets van succeir la matinada del diumenge 19 al dilluns 20 de març, a la carretera BV-2002 en la intersecció amb la benzinera Las Palmeras. El cos policial va instal·lar un dispositiu de control d’alcoholèmia, atès que unes hores abans hi va haver el partit de futbol entre el FC Barcelona i el Real Madrid CF, fet que comporta molta mobilitat de persones que es reuneixen en locals d’oci i restauració.

Cap a les 0.40 h els agents van veure que un vehicle es desviava de la carretera abans d’arribar al control, i accedia a la zona de la benzinera en direcció contrària. Com que semblava clarament una maniobra per evadir el control, els agents van actuar per intervenir el cotxe, i el van trobar estacionat i amb les llums apagades. Quan s’hi van acostar, un dels passatgers va fugir corrents i es va endinsar al Parc Agrari, mentre que el conductor va quedar retingut pels agents. En l’escorcoll la patrula va descobrir fins a 49,05 kg de marihuana, distribuïda en tres motxilles.

Els agents van detenir al conductor, acusat d’un presumpte delicte contra la salut pública. Després de portar-lo fins al CUAP El Serral perquè li fessin la revisió mèdica pertinent, es va conduir el detingut a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Llobregat i aquest passà a disposició judicial. El vehicle es va portar al dipòsit municipal, on queda a disposició de la policia científica.

Posted in Salut i seguretat