Exposició del cens electoral per a les eleccions del 12 de maig al Parlament de Catalunya

  • Entre el 25 de març i l’1 d’abril, ambdós inclosos, es pot consultar el cens a través del Xatbot de WhatsApp de l’Ajuntament

El diumenge 12 de maig estan convocades les eleccions al Parlament de Catalunya. L’electorat rebrà a casa una targeta amb informació sobre la seva inscripció al cens, on s’indica el lloc on ha d’anar a votar: el col·legi electoral i la mesa.

Entre el 25 de març i l’1 d’abril, ambdós inclosos, es podrà consultar el cens electoral amb la finalitat de poder formular reclamació sobre la inclusió o exclusió al cens electoral que ha estat tancat a data 01/01/2024 i que inclou els moviments padronals fets fins el 28/12/2023. Les al·legacions s’han de fer al Servei integral d’atenció ciutadana (SIAC) de l’Ajuntament.

La consulta es pot fer a través del Xatbot de WhatsApp de l’Ajuntament https://svh.cat/cens.

  1. Quan entris a l’enllaç, s’obrirà l’app WhatsApp.
  2. Pica enviar.
  3. Rebràs un missatge de benvinguda.
  4. Tria l’idioma.
  5. Introdueix el teu DNI o NIE per saber el lloc on has d’anar a votar.

Les persones amb mobilitat reduïda poden sol·licitar el servei gratuït de trasllat del seu domicili a l’entrada del col·legi electoral, i de tornada cap a casa. Aquest servei es prestarà el diumenge de 17 a 20 h. Cal trucar al telèfon 93 656 11 11 per demanar-ho.

Tota la informació sobre els comicis, la trobareu a www.eleccionsparlament.cat.

 

Posted in Comunicació