La cursa de muntanya SantViBike s’estrena el diumenge 17 d’octubre

  • El club ciclista la Família BTT organitza aquesta nova prova de 40 km per camins de muntanya, amb sortida i arribada a Sant Vicenç dels Horts

Aquest diumenge 17 d’octubre arriba la primera edició de la SantViBike, una cursa amb bicicleta de muntanya que transcorre entre els termes municipals de Sant Vicenç dels Horts, Cervelló, Vallirana, Begues i Torrelles de Llobregat. Organitzada pel club ciclista BTT la Família, el recorregut consta de 40 km amb 1.300m de desnivell positiu, dels quals hi ha diferents tipus de terreny entre senders i pistes de la comarca del Baix Llobregat.

El punt de sortida i arribada és al c. del Claverol, al costat de l’accés a l’escola de la Vinyala. Es realitzarà un tall de trànsit puntual pels carrers propers amb acompanyament policial des de la sortida, prevista a les 9 h, i fins que la cursa s’endinsi a muntanya des de l’av. del Mas Picó. La tornada, des del barri de Sant Roc, es farà de forma lliure i sense acompanyament policial.

Així, aquesta activitat implicarà el tall de trànsit del c. del Claverol, tram entre els carrers de Sant Vicenç i de Sant Josep, entre les 6 i les 14 h degut al muntatge i desmuntatge dels elements de l’organització de la prova. També es prohibeix l’estacionament al tram de carrer indicat i als aparcaments del parc de la Foneria. No es preveu afectació en la mobilitat dels vianants ni als guals permanents excepte en el moment puntual del pas de la cursa.

Pel que fa al transport públic, la línia interurbana L62 haurà de circular desviada en ambdós sentits per les carreteres de Sant Boi i de Torrelles, amb parades provisionals a la ctra. de Sant Boi, cruïlla amb els carrers de Ramon Poch, Antoni Mampel i Llobregat. Es manté la parada de l’estació de FGC Sant Vicenç.

Posted in Esports