El pressupost de 2024 supera l'aprovació inicial

La declaració institucional amb motiu del 25N, punt destacat del Ple municipal

  • També es debatrà un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat per potenciar el desenvolupament econòmic i l’impuls socioeconòmic enfocats a la generació d’ocupació
  • El Ple serà el dijous, 23 de novembre, a les 18.30 h a la Casa de la Vila, i es retransmetrà en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM) i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube)

Abans de començar el Ple municipal ordinari de novembre, es farà la Declaració institucional amb motiu del 25 de novembre – Dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones, on s’expressarà que la lluita contra les violències masclistes és una causa col·lectiva que necessita de tota la societat perquè afecta tothom. 

La sessió començarà a les 18.30 h a la sala de Plens de la Casa de la Vila. També es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM), pel web de videoactes de l’Ajuntament i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube). Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia.

Foment i promoció de l’ocupació

Un altre dels punts destacats serà el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat, per potenciar el desenvolupament econòmic i l’impuls socioeconòmic enfocats a la generació d’ocupació, l’estimulació de l’activitat econòmica i la prestació de serveis a la ciutadania a través d’una governança compartida i reforçada, tal com estableix el recentment aprovat Pacte del Baix Llobregat per a un nou impuls econòmic i social. L’Ajuntament destinarà una partida de 14.000 € per a aquest conveni amb el Consell Comarcal.

Audiència Pública

Una setmana després del Ple municipal, el 30 de novembre, se celebrarà l’Audiència Pública a la Sala de Plens a les 18.30 h. El veïnat que vulgui participar ha d’enviar un correu electrònic a audienciapublica@svh.cat amb la seva petició.

Posted in Ple municipal